Fenerbahçe - Trabzonspor derbisinin hakemi Zorbay Küçük'ün babası maçı Fenerbahçe'nin kazanacağını söyledi!

Fenerbahçe - Trabzonspor derbisinin hakemi Zorbay Küçük'ün babası Feyzullah Küçük, canlı olarak katıldığı bir televizyon programında söylediği sözlerle gündeme bomba gibi düştü.

05.03.2022-10:17 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-10:32)

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftası nefesleri kesecek olan bir derbi mücadelesine sahne olacak. Fenerbahçe, kendi sahasında taraftarı önünde oynayacağı derbi mücadelesinde ligin lideri Trabzonspor'u konuk edecek.

Derbi öncesi nefesler tutuldu

Kritik mücadelenin hakemi ise geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Zorbay Küçük olarak açıklandı. Federasyonun Fenerbahçe - Trabzonspor derbisine hakem olarak atadığı Zorbay Küçük'ün kariyerindeki ilk derbi karşılaşmasını yönetecek olması belirli bir kısımdan tepki çekti.

FB - TS DERBİ

Maçın hakeminin babası öyle sözler söyledi ki...

TV 100 ekranlarında canlı olarak yayınlanan VAR Odası programına konuk olan Fenerbahçe - Trabzonspor derbisinin hakemi Zorbay Küçük'ün babası Feyzullah Küçük, canlı yayında oynanacak olan derbi mücadelesi ve oğlu Zorbay Küçük hakkında söyledikleriyle gündeme bomba gibi düştü.

Feyzullah Küçük'ün olay yaratan açıklamaları

Zorbay Küçük'ün babası Feyzullah Küçük, Fenerbahçe - Trabzonspor derbisi öncesinde yaptığı kritik açıklamalarda ;

' İki takımın konumu ne olursa olsun ilk defa derbi maçı yönetecek. Maçın önemi yüksek. İki takım da birbirini yenmek isteyecektir. Seyir zevki yüksek olacaktır. Oğlum maçın yönetiminde adil olacaktır. Maçı ekibiyle beraber hakkaniyet içinde yönetecektir. Fenerbahçe maçı kazanmak zorunda, Trabzonspor'da yenilmemeye çalışacak. Önemli olan Türk futbolunun kazanması. Zevkli, eğlenceli ve kaliteli geçmesini bekliyorum derbinin. İyi oynayan taraf kazansın, ben ise maçı Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum. Oğlumun yönettiği maçları heyecandan izleyemiyorum. ' ifadelerini kullanarak dev derbi öncesinde dikkat çeken sözler söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal