YDUS ek yerleştirme sonuçları sonuç sorgulama ekranı

Tıp alanında yan dal yapılabilmesi için düzenlenen YDUS sınavının ek yerleştirme sonuçları açıklandı. Yapılan duyurunun hemen ardından ise sınava giren adaylar, YDUS ek yerleştirme sonuçları için sonuç sorgulama ekranını araştırmaya başladı.

12.04.2022-11:29 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-11:29) YDUS ek yerleştirme sonuçları sonuç sorgulama ekranı

ÖSYM tarafından düzenlenen Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) ek yerleştirme işlemlerine ilişkin sonuçlar açıklandı. ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrası tercihlerini gönderen adaylar ek yerleştirme sonuçlarına erişim sağlamak için sonuç sayfasını sorgulamaya başladı.

30 Mart ile 05 Nisan 2022 tarihleri arasında yapıldığı 2021 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2021-YDUS 1. Grup) sonrasında ÖSYM'nin aştığı ek yerleştirme tercih işlemleri değerlendirmeleri tamamlandı. 

YDUS ek yerleştirme sonuçları sonuç sorgulama ekranı

YDUS ek yerleştirme sonuçları sonuç sorgulama ekranı

Ek yerleştirme işlemlerinin tamamlanmasının ardından ÖSYM tarafından yapılan yazılı açıklamada adayların ek yerleştirme sonuçlarına 12 Nisan 2022 saat 10.00'dan itibaren erişim sağlayabilecekleri bildirildi.

YDUS ek yerleştirme sonuçlarına ise ÖSYM'nin resmi 'https://sonuc.osym.gov.tr' internet adresi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve şifre girişi ile ulaşılabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal