Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Bir Tarafta Sevgi, Bir Tarafta Saygısızlık
Tuğçe Arıbaş
Bir Tarafta Sevgi, Bir Tarafta Saygısızlık
08.01.2021 Cuma 14:45

Seren Serengil dün gece geç saatlerde son zamanlarda hep yanında ona destek olan en yakın arkadaşıyla evlenmeye karar verdiklerini açıkladı. Son zamanlarda Seren Serengil, Tohma’nın (evleneceği arkadaşı) kendisini çok sevdiğini söylüyor her fırsatta hiç bu kadar sevilmediğini dile getiriyordu. Kendisininde arkadaş olarak çok sevdiğinin altını çiziyordu. 

Şu sıralar Seren Serengil ciddi sağlık problemleri yaşıyor. Kilo vermek için olduğu ameliyatlar kendisini tüketiyor, dirseğini çarpsa kaburgası kırılıyor. Kendisi de çok pişman olsa da son pişmanlık fayda etmiyor. Ama bilirsiniz dost dediğiniz insanlar zor günde kendini gösteriyor. Hele ünlü bir isimseniz iyi gün dostlarınız çok daha fazla oluyor. 

Tohma en zor anında bile Seren’in yanında olmuş. Sağlık sebebiyle altına kaçıran tuvalete yetişemeyen Seren Serengil’e hiç tiksinmeden Tohma yardımcı olup üstünü başını kendisi temizlemiş. Bunu kaç erkek, kaç dost yapar!!!

Seren Serengil’de evlilikler ilişkiler biter ama dostluklar ve arkadaşlıklar baki kalır. Öyle birini kaybetmek istemediğini söylesede dün gece gelen evlilik teklifine evet dedi. Çokta iyi yaptı. Sonuçta her evlilik bitecek diye ve böylesine büyük dostluklar asla da bitmeyecek diye bir kaide yok. Vermiş olduğu bu evlilik kararını “…Evler, yuvalar, yıkılmaz huzur istiyorsan ANLAYIŞ’ı seçeceksin. Aşk sonradan da gelir ama aşkı doğru seçemediğinde hem aşktan hem huzurdan oluyorsun. Bana artık huzur, anlayış, iyi niyet, arkadaşlık lazım. Aşkta gelirse başımın üstünde yeri olsun… Bu sefer ezber bozdum, en yakın arkadaşıma evet dedim.” sözleriyle duyurdu.

Seren Serengil’i programlarda olaylara karşı yaptığı yorumları dinledikten sonra tanıyıp, sevmeye başlayanlardanım. Ama öncesinden de biliyoruz ki Seren Serengil hep aşkın peşinden koşup darbe üstüne darbe yemiş biri. Çok kez evlenip, çok kez mutsuzlukla boşanmış bir kadın. 

Çok kez evlenmesi de çok tartışılıyor ama kendisinin de dediği gibi meslektaşlarından bazıları gibi dejenere şekilde birlikte yaşayıp yaşayıp ayrılacağına en azından evlendi! Bu sefer aşık olmadan, kendisine karşı duyulan sevginin peşinden giderek evleniyor. Artık umarım aradığı mutluluğu bulur. Tohma’sıyla birlikte yaşlanır. 

MasterChef Kimin Umrunda! 

Dün gece Seren Serengil’in evlilik paylaşımını okuyup yüzümde oluşan tebessüm biraz sayfayı aşağı kaydırınca kayboldu. Masterchef’in 3. olan yarışmacısı Emir’in paylaşımını görünce inanamadım. Biliyorsunuz bu sıralar Instagram’da çekiliş yapmak oldukça moda bir hale geldi. Arabalar, telefonlar havada uçuşuyor. 

Emir’de bir çekiliş yapmaya karar vermiş. Buraya kadar gayet normal gözükse de malesef verdiği hediyeler insanın içini buruyor. Çünkü Emir hediye olarak. Kendisine MasterChef’te finale kalma hediyesi olarak verilen, adı yazılı aşçı bıçağını, yarışmayı kazandığı zamanki önlüğünü, yarışmada kullandığı bandanasını verecek. 

İyisiyle kötüsüyle her şey bir gün bitiyor. Ama geriye yaşanmışlıklarımız ve anılarımız kalıyor. Maddi değil ama manevi anlamı çok büyük dediğiniz eşyalarınız sizin de vardır mutlaka. Biricik olan ve bir daha parayla bile satın alamayacağınız şeyler. Ama işte geldiğimiz son noktada, özellikle yeni nesille birlikte görüyoruz ki artık hiçbir şeyin takipçi sayısı ve like kadar değeri kalmamış. Emir kendisini takip edecek, gönderiyi beğendi yaparak yoruma 2 arkadaşını etiketleyecek kişlere bunları verecek. 

Takipçi sayısı için beğendi için her şeye değer veren bir neslin içinde Corona ile burun buruna yaşıyoruz. Burnumuzun dibindeki gerçekleri göremiyoruz. Çünkü gözler sosyal medya platformlarına bakmaktan kör oldu. Başka hiçbir şey göremiyor. Hala bir yerlerde birileri aşı ile bize istediklerini yaptıracaklar diyor. Biz zaten çoktan sosyal medyayla o hale geldik. Tik Tok videolarının izlenmesi için daha küçücük çocukların neler yaptığını görmüyor musunuz? Biz zaten fişlendikte, kukla da olduk… 

Artık Tüm Özeliniz WhatsApp ile  Herkese Açık!

WhatsApp yeni gizlilik sözleşmesiyle birlikte WhatsApp’taki tüm bilgileriniz Facebook ile paylaşılacak. Ve Facebook bünyesindeki tüm şirketler tarafından kullanabilinecek. Bir şey size bedava bir hizmet sunuyorsa aslında size çok pahalıya patlıyor demektir. Sözleşmeyi kabul etmezseniz WhatsApp’ınız artık olmayacak. Bu yeni dönemle birlikte reklam verileride kesinlikle artacaktır. Reklam verenin reklamları artık çok daha doğru bir hedef kitleye iletilmiş olacak. Ellerindeki veriler arttıkça hedef kitleler de çok daha iyi tespit edilebilecek. Tabi bu bakış açısı bardağın dolu kısmı yani  sadece reklamların baz alınarak yorumlandığı bir fikir. Boş tarafı fazlasıyla can sıkıcı…