Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Haluk Levent Ülkeyi Neden Terkediyor?
Tuğçe Arıbaş
Haluk Levent Ülkeyi Neden Terkediyor?
29.08.2021 Pazar 02:59

Dün gece saatlerinde Haluk Levent’ten çok şaşırtıcı bir tweet geldi. 

“Gelecek yılın 26 Kasım günü görevi yeni arkadaşlarımızdan birisine devredip yurtdışına yerleşiyorum.

Ahbap üyeliğim devam edecek.

Ahbap’ta 6 yıl dolmuş olacak.

Artık müzik yapmak ve kendime zaman ayırmak istiyorum.

Yani 1,5 yıl daha katlanacaksınız bana :)”

Biri zor duruma düştüğünde ya da herhangi bir felaket yaşandığında, akıllara ilk gelen isimlerden birisi yıllardır Haluk Levent. Yeri geldi ihtiyacı olan biri için yeleğini sattı, kimi zaman keşke düğünümde olsaydınız diyen hayranı için hayranının düğününe gidip şarkı söyledi, yeri geldi yangınları söndürmeye katkısı olması için helikopter kiraladı. Herkesin bildiği gibi sayısız pek çok iyilik ve yardım… 

Aslında 8 kardeşi olsa da bu Ahbap’tan sonra pek çok kardeşi, pek çok ağabeyi oldu.  Haluk Levent Ahbap’tan önce de herkesin yardımına koşuyordu. 90’larda 11 saat bile süren yardım konserleri vermesine rağmen hapse girmesinin ardından o iyilikler unutulup kötü günler konuşulmaya başlandı. Yıllar geçti her şey unutuldu herkesin gönlüne taht kurdu ama bir röportajında Haluk Levent’in bir açıklaması benim hala aklımda. 

Haluk Levent, vatan sevgisi bende bambaşka, vatanıma aşığım ve hiçbir şeye değişmem diyordu. Bayrağımıza ve Türk milletine aşık olduğunu söylüyordu. 

Şimdi aşık olduğunu söylediği milletin de gönlünde taht kurmuşken 1,5 yıl sonra gideceğini açıklıyor. Gerçi Okan Bayülgen’in Kral Çıplak programında siyasi bir parti kurmak istediğinden de bahsetmişti. Söz uçar Haluk Levent’de Behlül Haznedar değimiyle kaçar demekki…

Mekanın sahibi gittiğine göre boşalan taht Demet Akalın’a kalacak gibi duruyor. 

Haluk Levent yine başka bir Okan Bayülgen’in programındaki konuşmasında ülkeden giderse, dış dünyadaki bütün müzikleri araştırmak, bulmak, bir şeyler yapmak, bir karma, bir proje içerisinde yer almak isteyeceği için gideciğinden bahsetmişti. Haluk Levent’in tweeti atmasından itibaren herkesin merak ettiği sebep tam olarak müzik. 

Ferhat Göçer’de Haluk Levent’in gidişine sessiz kalmayarak soyadı üzerinden nüktedan bir açıklama yaptı: “Haluk Göçer ben göçmem.” 

Sessiz kalsa mı daha iyi olurdu yoksa sessiz kalmaması mı daha iyi oldu yorumunu ise sizin espri anlayışınıza bırakıyorum :)

Dizilerin Yeni Sezon Havadisleri

Eylül ayının gelmesiyle birlikte televizyonlarda da dizi sezonu başlıyor. Geçtiğimiz sezon başlayan dizilerin çoğu oldukça başarılı oldu. Bu başarılı dizilere şimdi yeni oyuncular katılıyor. TRT’nin en iddialı dizilerinden Masumlar Apartmanı’nda İnci’nin ölümüyle çok duygusal bir sezon finali yaşanmıştı. Bu sezon diziden ayrılan Farah Zeynep Abdullah’ın yerini Melisa Şenolsun dolduracak.

Kanal D’nin en çok izlenen dizisi Sadakatsiz’e ise geçtiğimiz sezon Alev Alev dizindeki dürüst gazeteci rolüyle yıldızı parlayan Berkay Ateş katılıyor.

Yasak Elma dile kolay tam 5. sezonuna başlıyor. Kimler geldi, kimler geçti. İlk sezon baş rol oyuncularından bile bir tek Eda Ece ve Şevval Sam kaldı. Senaryo bitti artık dedikçe, senaristler tekrar bambaşka bir hikaye ile diziyi yeniledi. Dizi Hasan Ali Bey’in evindeki bir patlama sahnesiyle sezon finaline girmişti. Bu patlamada Hasan Ali Bey ölmüş olacak ve usta oyuncu Erdal Özyağcılarda diziden ayrılacak.  Ayrıca; Barış Kılıç (Kaya), Şafak Pakdemir (Zehra), Gülenay Kalkan’da (Feride) diziye veda ediyor.  

Şimdiyse diziye Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil, şirketin başına geçip büyük ihtimal Ender’inde yeni eş adayı olacak Murat Aygen, Yıldız’ın depresyona girmiş olan kocasını kendine aşık edecek Biran Damla Yılmaz ve Ece Dizdar katılacak.

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisine ise, mutsuz bir evliliği olacak olan Burcu Biricik’in aşık olacağı Hayri yine Alev Alev dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Cihangir Ceyhan olacak. Ayrıca diziye usta oyuncu Engin Şenkay da katılıyor.