Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Metin Akpınar’ın gizli geçmişi
Tuğçe Arıbaş
Metin Akpınar’ın gizli geçmişi
18.10.2023 Çarşamba 15:06

Yıllara meydan okuyan bir duayen oyuncunun kızı yaşamak zorunda bırakıldığı yıllara meydan okuyor şimdi.

Bir yanda günlerdir savaşta bombalar düşerken magazin gündemine de Metin Akpınar ve kızları bomba gibi düştü.

Milyonları güldürürken en değerli varlıklarını ağlatmış olmak aslında ne büyük çelişki ne büyük hayal kırıklığı. Bazı şeylerin dışarıdan gözüktüğü gibi olmadığını biliriz. Hayranlık duyduğumuz çok kişiyi tanıyınca tanımaktan mutluluk duyacağımıza keşke tanımasaydım da en azından böyle olduğunu bilmeseydim deriz. İşte tam olarak birçok kişi aynı anda bu duyguya kapılmış oldu. 

Metin Akpınar’ın ikiz kızlarının olduğunu öğrendik ilk önce. Kızlarından biri davayı kazandıktan sonra Metin Akpınar’dan kızlarına sahip çıkacağını sandığımız bir basın açıklaması gelmişti ki maalesef kızı Duygu canlı yayında başına gelenleri anlattı. 

Beden dili hareketleri aslında ne kadar güçlü olmak zorunda bırakıldığını öyle iyi anlatıyor ki. Kendi öz babanın seni istememesi, seni yok sayması. Yazarken konuşurken kolay peki ya yaşarken? Şov yaptığını söyleyenler, kendi reklamını yaptığını söyleyenler… Her kafadan ayrı bir ses geliyor da bu sorunun cevabını yürekleri taşıyabiliyor mu?

Duygu’nun iddialarına göre annesi 4 aylık hamileyken bebekleri olacağını Metin Akpınar’a söylemiş. Yıllar geçmiş üniversite öğrencisiyken Duygu zor da olsa babasına ulaşmış. Metin Akpınar’ın gösterisini en önden gülemeden izleyince babası yanına gelip hiç gülmediniz hanımefendi demiş. Bu kadar. Yıllarca beklenen ilk konuşma ve görüşme bundan ibaret.  Gerçekten tüm yaşanılan programda anlatılan gibiyse 15 yıl beklemenin ardından dava süreci başlamış. Bazen her şey olursunuz, çok şey başarırsınız şu hayatta kimsenin kolay kolay ulaşamayacağı noktalara gelirsiniz de işte böyledir yürek ve vicdan başarıyla ünle, şöhretle, parayla gelmez. Ya vardır ya yoktur. 

Tüm bunlar yaşanırken Metin Akpınar’ın yaşadığı depremin artçısı da geldi.

Alınan duyumlara göre Metin Akpınar’ın, Metin göbek adlı Almanya’da yaşayan bir oğlu daha varmış. Yani ikizlerin aslında bir de ağabeyi olduğu ve dava açması konusunda da destek gördüğü anlatılıyor. Metin Akpınar’ın yıllardır süren evliliğinden çocuğu yokken. 3 tane çocuk yapıp geriye dönüp bakmamış olduğu ortaya çıktı.

Evet Duygu’yu ekranlarda, sosyal medyada açıklamalarıyla sürekli görüyoruz ama 2 çocuk annesi ikizinden hiç ses çıkmıyor. Sadece evli olduğunu biliyoruz. Duygu kendisiyle babası arasında neler yaşandığını anlattı peki ya diğer kızıyla neler yaşadı Metin Akpınar? Ve tabi çocukların annesi henüz konuşmadı. Metin Akpınar’ın dediği gibi tek gecelik bir ilişki mi yoksa tek gecelik bilinmesini istediği bir ilişki mi olduğunu öğrenmemiz yakındır.  Ama asıl soru şu? Evet Metin Akpınar’ın dediği gibi hayat geriye doğru yaşanmıyor çok haklı. İleriye doğru yaşanıyorken neden hala 3 mutsuz çocuk, 3 tane başkaları tarafından büyütülmüş çocuk, 3 tane yarım kalmış çocuk için bir şey yapmıyor? İleriye doğru yaşarken, artık bu yaşa gelmişken ve karısı da tüm Türkiye’de her şeyi öğrenmişken içinizden gelmese bile çocuklara görmedikleri baba sevgisini biraz olsun tattırmak bu kadar mı zor? Usta bir tiyatrocu içinden gelmeden bile olsa babalık rolüne girebilseydi keşke. O çocuklar dünyaya gelmeyi kendileri seçmedi…

Evet aylar sonra tekrar sizlere yazmak çok güzel, bir o kadar da heyecan verici. Bundan sonra eskisi gibi yazlarımla her hafta Haber365’teyim.