Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Bakan Nebati Şov!
Talha Keleş
Bakan Nebati Şov!
16.05.2022 Pazartesi 12:25

Hatırlarsanız, Güldür Güldür Şov’un yayınlanmayan bölümü diye sosyal medyaya Bakan Nebati skeci servis edilmişti. Muhalif medya ve birtakım hesaplar avazı çıktığı kadar bağırdı “sansür” diye.

Sonra anlaşıldı ki yayıncı kuruluş daha fazla reyting için muhaliflerin duygularıyla oynamış.

Neyse…

Skeç yayınlandı, Bakan Nebati büyük bir keyifle izlediğini duyurdu ve ekibe teşekkür etti. Son dönemlerde siyasette alışık olmadığımız bir durumdu desek yanlış olmaz.

Skeç orantılı olunca tepki de orantılı oluyor demekki. Öğreneceksiniz!

Bakan Nebati’nin bu hoşgörülü tavrı neticesinde “sansür” diye yaygarayı kopartanlar neye uğradığını şaşırdı tabi. Biraz ayarları bozuldu. Eleştirirken orantısız eleştirinler sıra “helal olsun” demeye gelince bir anda yok oldular.

**

Hep Erdoğan’ın yalnız bırakıldığını, medyada, sosyal medyada hatta sokakta AK Partili siyasilerin fikir ve söylem üretme konusunda sessiz kaldığını konuşur dururuz. Özellikle, sosyal medyada gündem olan konularda reflekslerinin yavaş olduğunu, Erdoğan bir çıkış yapmadan AK Partili Vekillerin bir söylem geliştirmediğini sık sık konuşuyoruz.

Gün oluyor ve diyorum ki iyi ki böyleymiş.

Evet, Cahit Özkan’ın çıkışlarından bahsediyorum. Çok uzatmadan da kapatıyorum. 

**

İstanbul’un çeşitli noktalarına Şahmeran heykelleri konuldu. Konulmasına itirazımız yok! 7 milyon Türk Lirası’nı heykele harcamalarına karşıyız. 7 milyon harcayıp İstanbul’a ne kattın? Ne fayda sağladın? Kocaman bir hiç!