Yalı Çapkını Ferit bölüm başı ne kadar alıyor? Mert Ramazan Demir’in aylık kazancı kaç TL?

Star TV’de reyting rekorlarını alt üst eden Yalı Çapkını dizisinin başrollerinden Mert Ramazan Demir, Ferit karakteriyle gönüllerde taht kurmuştu. Dizinin hayranları ise yakışıklı oyuncunun diziden kazandığı parayı merak etmeye başladı. Peki Yalı Çapkını Ferit bölüm başı ne kadar alıyor? Mert Ramazan Demir’in aylık kazancı kaç TL? İşte konu hakkında merak edilenler…

21.10.2023-16:50 - (Son Güncelleme: 21.10.2023-16:50)

Mert Ramazan Demir aylık kazancıYalı Çapkını dizisindeki başarılı oyunculuk performansıyla bir anda zirveye çıkan ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir’in diziden kazandığı para magazin dünyasında gündem oldu. Afra Saraçoğlu ile oldukça göz alıcı bir oyunculuk performansı gösteren yakışıklı oyuncunun bölüm başı ve aylık aldığı ücreti merak edenler internete yöneldi. Peki Yalı Çapkını Ferit bölüm başı ne kadar alıyor? Mert Ramazan Demir’in aylık kazancı kaç TL? 

Yalı Çapkını Ferit bölüm başı ne kadar alıyor?

Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir’in diziden bölüm başına 400 bin TL kazandığı iddia edildi.


Mert Ramazan Demir’in aylık kazancı kaç TL?

Mert Ramazan Demir’in bölüm başı 400 bin TL aldığı göz önünde alındığında 25 yaşındaki oyuncunun diziden aylık 1 milyon 600 bin TL kazandığı ortaya çıkıyorç

Mert Ramazan Demir kimdir?

Mert Ramazan Demir, 1998 İstanbul doğumludur. Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio’da eğitim aldı.

Beyazperdede rol aldığı ilk film, yönetmenliğini Sonia Nassery Cole’ün yaptığı “I Am You”da başrolü Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile paylaştı.

2020’de yayınlanan, yönetmenliğini Can Evrenol’un yaptığı “Çıplak” isimli mini dizinin başrolünde yer aldı. Mert Ramazan Demir, “Öğretmen” dizisinde de oynadı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal