Ünlü şarkıcılara taş çıkarttı! Bugün sahneye çıkacak Merve Boluğur’un sahne fiyatı sosyal medyada gündem oldu

Güzel oyuncu Merve Boluğur şarkısıyla ünlü şarkıcılara taş çıkarttı. Bugün sahneye çıkacak Merve Boluğur’un sahne fiyatı sosyal medyada gündem oldu.

21.07.2022-13:45 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-13:45)

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, ekranlara verdiği uzun soluklu ara ile beraber kendisini sosyal medyaya verdi. Acemi Cadı, Aşk Yeniden, Küçük Sırlar, Kuzey Güney ve Muhteşem Yüzyıl gibi önemli dizilerin oyuncu kadroları içerisinde yer alan 34 yaşındaki güzel oyuncu yeni şarkısı ‘Şşşttt’ ile hem müzik dünyasına hem de magazin dünyasına bomba gibi düştü. Güzel oyuncu Merve Boluğur şarkısıyla ünlü şarkıcılara taş çıkarttı. Bugün sahneye çıkacak Merve Boluğur’un sahne fiyatı sosyal medyada gündem oldu.

Merve Boluğur ilk kez sahnede

Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçı Yıldız Tilbe’nin sahnesine konuk olan Merve Boluğur, Tilbe ile söylediği şarkıdaki sesiyle beğeni kazandığı kadar eleştirildi de. 

Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Nişantaşı’nda bir mekanda ilk sahne deneyimini yaşayacağını açıklayan Boluğur, şan eğitimi yaparak hazırlıklarını yaptı. 

Merve Boluğur konser

Kişi başı bilet fiyatı 2.500 TL

Merve Boluğur’un Nişantaşı’ndaki ilk konserinin bilet fiyatlarının da belli olduğu iddia edildi.  Tony Avlar isimli sosyal medya fenomenine mesaj gönderen bir kullanıcı, Boluğur sahnesinin bilet fiyatlarının 2 bin 500 TL olduğunu ileri sürdü.

Fiyatların bu denli yüksek olması sosyal medyada büyük bir eleştiriye maruz kaldı. Merve Boluğur’un ilk sahne performansının nasıl olacağı merak ediliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal