Gelsin Hayat Bildiğin Gibi Songül kimdir, gerçek adı nedir? Devrim Özkan kimdir, kaç yaşında?

Show TV ekranlarında yeni başlayacak olan Gelsin Hayat Bildiğin Gibi dizisinin fragmanının yayınlanması üzerine izleyiciler karakterleri araştırmaya başladı. Gelsin Hayat Bildiğin Gibi dizisinin başrollerinde yer alan Songül karakteri kimdir, kim canlandırıyor? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Gelsin Hayat Bildiğin Gibi Songül kim, Devrim Özkan kim, kaç yaşında? İşte detaylar...

21.07.2022-12:16 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-12:16) Gelsin Hayat Bildiğin Gibi Songül kimdir, gerçek adı nedir? Devrim Özkan kimdir, kaç yaşında?

İlk bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak Gelsin Hayat Bildiğin Gibi dizisi tüm heyecanıyla devam ederken dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden değerli oyuncuların olduğu görülmektedir. Bunun üzerine dizide yer alan Songül karakteri kimdir ve gerçek adı nedir? Devrim Özkan kimdir, nereli, kaç yaşında? 

Gelsin Hayat Bildiğin Gibi Songül kimdir, gerçek adı nedir? 

21 Temmuz 2022 Perşembe günü ilk bölümü ile ekranlarda olacak Hayat Bildiğin Gibi dizisinin Songül karakterine hayat veren ünlü isim Devrim Özkan oldu. 

Devrim Özkan kimdir?

2 Eylül 1998 yılında Muğla'da dünyaya gelen Devrim Özkan, üniversite hayatını Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı'nda tamamlayan Özkan, Rüya dizisinde canlandırdığı İpek karakteriyle beraber ilk kez televizyon ekranlarında yer aldı. 

Gelsin Hayat Bildiğin Gibi Songül kimdir?

Devrim Özkan'ın yer aldığı dizi ve filmler

2019 – Vuslat (Feride) (TV Dizisi)

2017 – Vatanım Sensin (Havva) (TV Dizisi)

2017 – Rüya (İpek) (TV Dizisi)

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal