Ümit Davala'dan Fatih Terim'in TFF Başkanı Olmasıyla Alakalı Çarpıcı İtiraflar!

Galatasaray'da Fatih Terim'in eski yardımcısı olan Ümit Davala, tecrübeli teknik adamın ileride TFF Başkanı olmayı düşünmesiyle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

19.11.2021-10:35 - (Son Güncelleme: 19.11.2021-10:50) Ümit Davala'dan Fatih Terim'in TFF Başkanı Olmasıyla Alakalı Çarpıcı İtiraflar!

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da bu sezona kadar Fatih Terim'in yardımcılığını yürüten Ümit Davala, ünlü teknik adam ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kariyerine spor kanalında yorumcu olarak devam eden Ümit Davala, katılığı programda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

ÜMİT DAVALA'DAN FATİH TERİM HAKKINDA ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Ümit Davala katıldığı programda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın eski futbolcusu ve bir zamanlar teknik ekibinde çalışan Ümit Davala'nın son olarak Fatih Terim ile ilgili yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Ümit Davala'dan, Fatih Terim'in TFF başkanı olmasıyla alakalı çok konuşulacak açıklamalar geldi. Ümit Davala, Fatih Terim ile alakalı, 'Fatih Hoca, Galatasaray için mücadele ediyor ama Türk futboluna federasyonda bir başkan olarak da düşünülmeli. Zaten düşünülüyor, kendisi de düşündü. İleride bu olabilir. Hocayı oralarda görmek isteriz" ifadelerinde bulundu.

FATİH TERİM'İN GALATASARAY BAŞKANLIĞI DA GÜNDEME GELDİ

Ümit Davala'nın katıldığı programda Türk futbolunun en başarılı ve en deneyimli teknik adamları arasında yer alan ve sarı kırmızılılarda 8 şampiyonluk kazanan Fatih Terim'in adı, Galatasaray kulübünün başkanlığı için de geçti. 68 yaşındaki teknik adam, aynı zamanda Galatasaray'ın Divan Kurulu üyesi olarak bulunuyor.

ÜMİT DAVALA'NIN FATİH TERİM AÇIKLAMALARI BÜYÜK SES GETİRDİ

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve bir zamanlar teknik ekibinde görev yapan Ümit Davala'nın, Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim ile ilgili yaptığı açıklamalar gündemi resmen sallladı. Yapılan açıklamar özellikle sosyal medyadan taraftarların çok yoğun ilgi gösterdiği konular arasında yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal