Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Fenerbahçe Maçı Öncesi Derbi Karnesi!

Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı konuk edecek. Galatasaray'da Fatih Terim, teknik adamlık kariyerinde 69. derbisine çıkacak. Teknik adamın derbi karnesi ise oldukça dikkat çekiyor.

18.11.2021-14:03 - (Son Güncelleme: 18.11.2021-14:03) Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Fenerbahçe Maçı Öncesi Derbi Karnesi!

Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında dev bir derbi oynanacak. Dev maç öncesi gerek iki takım camiası gerek futbolseverler büyük bir heyecan içerisindeler. Oynanacak derbi sabırsızlıkla beklenirken Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in derbi öncesi karnesi ise büyük dikkat çeken konulardan birisi haline geldi.

FATİH TERİM'İN 33. FENERBAHÇE DERBİSİ

Galatasaray tecrübeli teknik adamı Fatih Terim yönetiminde daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş ile Süper Lig, Türkiye Kupası, TFF Süper Kupa, Cumhurbaşkanlığı Kupasıi Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası ve Gurbet Kupası'nda toplam 68 kez mücadele verdi.
Sarı kırmızılıların teknik direktörü takımda dördüncü dönemini geçirirken 68 yaşındaki hoca, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile yapılan bu mücadelelerde 25 galibiyet, 25 beraberlik ve 19 kez mağlubiyet aldı.
Fenerbahçe karşısında Fatih Terim, Galatasaray başında 33 kez mücadele verdi. Galatasaray bu maçların 12'sini kazanırken, 12'sinde ise berabere kaldı. Maçların 9'unda Galatasaray sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Galatasaray, tecrübeli teknik adamın yönetiminde  Beşiktaş ile oynadığı 35 derbide ise 13 galibiyet, 13 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşadı.
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in derbi performansları zorlu Fenerbahçe öncesi yoğun dikkat çeken konulardan birisi haline geldi.

FATİH TERİM'İN DERBİ İLK 11'İ ÇOK MERAK EDİLİYOR

Galatasaray'da Fatih Terim'in, zorlu derbi için nasıl bir ilk 11 sahaya süreceği ise büyük merak konusu haline geldi. Takımda bulunan sakatlıkların yanı sıra, performansı düşüşte olan futbolcuların yoğunluğu Fatih Terim'i, zorlu maç tercihleri konusunda çok düşündürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal