Ukrayna işgali ile yetinmeyen Rusya banka ve market yağmalarına başladı

Ukrayna’nın farklı bölgelerini işgal eden Rus askerleri, marketleri ve döviz bürolarını yağmalamaya başladı. O anlar kameralara kaydedildi.

27.02.2022-15:59 - (Son Güncelleme: 27.02.2022-16:09)

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı saldırılar bu sabah Harkov'da şiddet tavan yaptı. Çatışmalar ise amatör kameralarca saniye saniye kaydedildi.

Yetkililer, 'Düşman yerleşim yerlerine haince saldırıyor. 9 katlı bir bina bombaların hedefi oldu. 1 kişinin hayatını kaybettiği olayda, onlarca kişi tahliye edildi' açıklamalarında bulunuldu. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra ise Rus ordusu şehirde ilerlemeye başladı.


O anlar kameralara yansıdı

Bir grup asker marketleri, bir grup asker ise bankaları gözlerine kestirdi. Rus askerlerinin banka soygunu kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. Diğer taraftan sosyal medyada Rus birliklerin şehirde olduğunu gösteren videolar viral oldu. Paylaşılan videolardan birinde ise bir marketin güvenlik kamerasına ait. Söz konusu videoda; Rus askerlerinin Harkov'daki bir marketi yağmaladığı görülüyor.


Hırsız, her yerde hırsız 

Görüntüleri izleyen Ukraynalilar, 'Iste Rus baris güvercinlerinin kasayi çaldiklarini görüyoruz. Pencereden girip çikiyorlar. Hirsiz, her yerde hırsız' seklinde konustu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal