UEFA'nın Cezasına Başkan Ahmet Nur Çebi El Attı

Geçtiğimiz günlerde UEFA tarafından gelirlerinin %15'ine el konulmasına karar verilen Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, fedakarlık yaparak cezanın kaldırılması için olaya el attı.

28.03.2021-14:52 - (Son Güncelleme: 28.03.2021-14:52) UEFA'nın Cezasına Başkan Ahmet Nur Çebi El Attı

Beşiktaş'a, geçmiş dönemlerden kalan, transfer, menajerlik ve bazı ödemeler yüzünden UEFA ve çeşitli kurumlardan tarafından ceza gelmişti. Siyah beyazlı kulüp kara kara nasıl bu cezadan kurtulacağını düşünürken Başkan Ahmet Nur Çebi, bu krizi ortadan kaldırdı.

Daha önce 300 milyon lira ödemek zorunda kalan siyah-beyazlılarda Başkan Ahmet Nur Çebi, şahsi kefaletini ortaya koyarak sorunu çözmüştü.

UEFA'nın, Finansal Fair Play anlaşmasına uyulmadığı ve ve finansal ihlal yapıldığı gerekçesiyle önümüzdeki sezonun Avrupa gelirlerinin yüzde 15'ine el koyacağını açıklaması üzerine, Çebi bir kez daha sorumluluk aldı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, cuma günü kişisel kefalet vererek 100 milyon TL’lik ödeme yapılmasını sağladı. Böylece Beşiktaş, Avrupa kupalarına katılması halinde gelirlerinin yüzde 15’ine en koyulması tehlikesinden kurtulmuş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal