UEFA Şampiyonlar Ligi gelirleri duyuruldu! Yaşanan gelişme temsilcilerimiz Trabzonspor ve Fenerbahçe'yi yakından ilgilendiriyor

Temsilcilerimiz Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları öncesi dikkat çeken gelişme açıklandı. Dev turnuvada dağıtılacak para ödülü belli oldu.

06.07.2022-09:32 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-09:44)

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor ve ligi 2. sırada bitiren Fenerbahçe, yakın zamanda Şampiyonlar Ligi için ön eleme karşılaşmalarına çıkacaklar. Temsilcilerimiz dev turnuvaya katılabilmek adına hazırlıklarına büyük bir hızla devam ederken organizasyonda dağıtılacak olan para ödülleri açıklandı.

Temsilcilerimiz turnuvaya katılırlarsa kasalarını dolduracaklar

Açıklanan bilgilere göre, her takm 15,64 milyon Euro katılık payı kazanacak. Gruplarda her galibiyete 2.8 milyon Euro, beraberlikle 930 bin Euro verilecek. Son 16 turuna kalanlar 9.6 milyon, çeyrek finalistler 10.6 milyon ve yarı finalistlerde 15.5 milyon Euro elde edecek. Takımlar Play-Off turu aşamasında elense bile 5 milyon Euro'yu kasalarına koyacaklar. Devler Ligi'nde ayrıca market geliri ve yayın havuzunda da ekstra gelir sağlanacak. Şampiyon Trabzonspor, Devler Ligi'nde play-off'u geçmesi durumunda adını gruplara yazdırmış olacak. Avrupa'nın en büyük organizasyonunda bordo mavililerin rakibi 2 Ağustos'taki kura çekiminde açıklanacak. İlk karşılaşma ise 16-17 Ağustos'ta oynanacak, rövanş ise 23-24 Ağustos tarihlerinde olacak.

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'ne katılırsa büyük gelir elde edecek.

Heyecanlı bekleyiş başladı

Temsilcilerimiz Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi için oynayacakları maçlar öncesi heyecanlı bekleyiş başladı. İki takım da turnuvaya katılabilmek adına hazırlıklarına yoğun bir tempoda devam ediyorlar. Karşılaşmada alınacak skorlar ülke puanı adına büyük önem arz etmekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal