Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman? Trabzonspor ve Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2022 muhtemel rakipleri kimler?

Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimleri için geri sayım başladı. Kura çekimlerinin ne zaman gerçekleşeceğini merak eden birçok futbolsever bu konu üzerinde araştırmalarını sürdürürken bir yandan da bu sene play-off ve ön eleme turlarında Türkiye temsilcileri Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin de muhtemel rakiplerinin kim olacağı da merak edilmeye başlandı. Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman? Trabzonspor ve Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi muhtemel rakipleri kimler? İşte detaylar...

08.06.2022-19:22 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-19:22) Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman? Trabzonspor ve Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2022 muhtemel rakipleri kimler?

Gözler Şampiyonlar Ligi kura çekimlerinde! Kuraların ne zaman çekileceği merak edilirken aynı zamanda bu sene Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme turlarında Türkiye temsilcileri olarak yer alacak Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin de muhtemel rakiplerinin de kim olacağı oldukça merak edilen konular arasında.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi kurası ne zaman?

Süper Lig'in 2021-2022 sezonunda sezonu ikinci olarak tamamlayan Fenerbahçe için Avrupa'ya gidiş yolu kesinlik kazandı. Avrupa Ligi finalinde Rangers'ın kaybetmesiyle Fenerbahçe, Devler Ligi'nde 2. ön eleme turuna çıkmaya hak kazandı.

Fenerbahçe'nin bu turdaki rakibi 14 Haziran'da yapılacak olan kura çekimi sonrasında belli olacak. İlk maçlar ise 19-20 Temmuz'da, rövanşlar ise 26-27 Temmuz'da oynanacak.

Şampiyonlar Ligikura çekimleri

Şampiyonlar Ligi ön eleme turları tarihleri

Şampiyonlar Ligi 2'inci ön eleme turlarının kura çekimleri 15 Haziran Çarşamba günü gerçekleşecekken ilk maçlar 19 Haziran Pazar ve 20 Haziran Pazartesi günü oynanacak. Rövanş maçları ise 26 Haziran ve 27 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek.

3. ön eleme turunun kura çekim tarihi ise 18 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşecek olup; 2 ve 3 Ağustos'ta ilk maçlar, 9 Ağustos'ta ise rövanş maçları oynanacak. 

Trabzonspor muhtemel rakipleri

Trabzonspor'un kura çekimi ne zaman gerçekleşecek?

Play-off turu eşleşmelerinde bordo-mavili ekip için kura çekimleri 1 Ağustos Pazartesi günü yapılacak. İlk maçlar 16-17 Ağustos tarihleri arasında oynanacakken rövanş maçları ise 23 ve 24 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

fenerbahçe muhtemel rakipleri

Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri

Sarı-lacivertli takımın 2'nci ön eleme turundaki muhtemel rakipleri Dinamo Kiev ve Midtjylland olacak.

Rusya ve Ukrayna arasında gerçekleşen savaş dolayısıyla erken tescil edilen Ukrayna Ligi'ndeki Dinamo Kiev, sezonu ikinci olarak tamamladı.

Bir diğer muhtemel rakip olan Midtjylland ise kendi liginde ikinci olarak bitirmeye çalışarak Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmaya çalışacak.

Trabzonspor'un muhtemel rakipleri

- TNS (Galler)

- Malmö (İsveç)

- Zürih (İsviçre)

- Sheriff (Moldova)

- Bodo Glimt (Norveç)

- Zalgiris (Litvanya)

- Karabağ (Azerbaycan)

- L. Red (Cebelitarık)

- Apollon (Rum Kesimi)

- Helsinki (Finlandiya)

- Maccabi Hayfa (İsrail)

- Olympiakos (Yunanistan)

- Ludogorets (Bulgaristan)

- Ferencvaros (Macaristan)

- S. Bratislava (Slovakya)

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal