Wout Weghorst'un Beşiktaş'a transferinde neler yaşandı? Weghorst Beşiktaş'a transfer sürecinde yaşananları anlattı

Beşiktaş’ın yeni transferi Wout Weghorst, kulüp televizyonuna konuştu. Hollandalı golcü transfer sürecinde yaşananları anlatırken, söylediği sözler büyük yankı uyandırdı.

06.07.2022-09:10 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-09:52)

Spor Toto Süper Lig’de önümüzdeki sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, uzunca bir süredir uğraştığı golcü transferinde mutlu sona ulaştı.

İngiliz ekibi Burnley’de forma giyen Hollandalı golcü Wout Weghorst’u kiralık olarak kadrosuna katmayı başaran Beşiktaş, yönetimi geçtiğimiz gün bu transferi resmen açıkladı.

Transferinin resmen açıklanmasının ardından Beşiktaş’ın YouTube kanalına konuk olan golcü oyuncu Wout Weghorst merak edilen transfer süreci, Beşiktaş’ı tercih etme sürecinde yaşananları anlattı. Weghorst, yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Transferim biraz zaman aldı ama...'

Buraya geldiğim için gerçekten çok mutluyum, çok memnunum. Stadyuma az önce geldim. Stadyumumuzu ilk defa gördüm. Her şey çok güzel. Transferimin biraz zaman aldığı doğru ama gerçekten buna değdiğini düşünüyorum. Gerçekten her şey çok güzel.


'Taraftarların çok büyük bir etkisi oldu'

Transfer sürecinin başlamasıyla birlikte taraftarlar bana büyük bir ilgi gösterdi. Taraftarların bana gösterdiği bu ilgi transfer sürecinde karar vermemde çok etkili oldu. Sürekli bana mesajlar gönderdiler. Hollanda’daki evime formalar, atkılar bile geldi. Benimle sürekli iletişim halinde kaldılar. Onların imza atmamda çok büyük bir etkisi oldu. İstendiğim, özel hissedebileceğimi hissettirdiler.

'Kalbim bana doğru bir karar olacağını söyledi'

Geçmişte Beşiktaş'ta oynamış oyuncularla temasa geçtim. Onlar bana Beşiktaş’ı, İstanbul’u ve taraftarları anlattılar. Kulüple ilgili her şeyi internetteki farklı yerlerde, YouTube'da gördüm. Transfer sürecimde kalbimin sesi daha önemliydi. Kalbim bana Beşiktaş’ın doğru bir karar olduğunu söyledi. Bugüne kadar hep kalbimin sesini dinleyerek kararlar verdim. Her şeyden önemlisi buydu.

Forma numarası belli oldu

Beşiktaş’ta önümüzdeki sezonda 10 numaralı formayı giyeceğim.

'Eğer çok başarılı olursak...'

Kolumda dövmeler benim bütün hayat hikayem, hayata bakış açım var. Çocuklarımla, ailemle ilgili şeyler var. İnançlı bir insanım. Hayatımı kollarımda toplamış oldum. Her şeyi görebilirsiniz. Beşiktaş ile ilgili bir dövme yaptırmam için çok başarılı olmamız lazım. Çok başarılı olursak Beşiktaş ile ilgili bir dövme yaptırabilirim.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal