Galatasaray transferde gözüne Florentino Luis'i kestirdi!

Yeni sezon hazırlıklarına Okan Buruk liderliğinde hız vere sarı kırmızılılarda önemli transfer hamleleri de gelmeye devam ediyor. Takıma son olarak kazandırılması düşünülen isim ise Benfica formasını terleten 22 yaşındaki Florentino Luis oldu.

06.07.2022-09:02 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-09:14)

Geçen sezon yaşanan büyük hayal kırıklığı sonrası yeni sezona iddialı başlamak isteyen Galatasaray'da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezon için hazırlıklarına büyük bir hızla devam eden takımda dikkat çeken transferler geldi. Galatasaray'da transfer için son olarak gündeme gelen isim ise orta saha oyuncusu olan Florentino Luis oldu.

Girişimlere başladılar

Galatasaray önümüzdeki sezon mutlak şampiyonluk hedeflerken bu doğrultuda dikkat çeken isimleri kadrosuna katmaya çalışıyor. Sarı kırmızılılarda bu doğrultuda gündeme gelen son isim ise Florentino Luis oldu. Galatasaray'ın oyuncuyu kadrosuna katmak için kolları sıvadığı ve oyuncu ile yakın temasa geçtiği öğrenildi. Futbolcunun menariyle de görüşmeler sürerken transferde kısa süre içerisinde resmi gelişmelerin olabileceği vurgulandı. Oyuncunun durumu sarı kırmızılı taraftarlar tarafından yakından takip edilmekte.


Oyuncunun kariyeri

Futbola Benfica altyapısında başlayan Florentino sonrasında ise takımın A seviyesine yükseldi. Oyuncu ardından Monaco'ya kiralık olarak gitti. Ardından ise Getafe'ye kiralandı. Bu takımlarda tecrübe kazanan futbolcu son olarak Benfica'ya geri döndü. Ana mevkisi önlibero olan oyuncu merkez orta saha olarak rahatlıkla görev alabilmektedir. 

Futbolcu Benfica formasıyla 1 kez Portekiz Şampiyonluğu, 1 kez Avrupa Şampiyonluğu ve 1 kez Portekiz Süper Kupası'nı kazanmıştır. Oyuncu bu başarılarıyla büyük alkış almıştır. Genç Portekizli oyuncunun transferiyle Galatasaray'a gelmesi uzun süredir gündemde olan fakat Beşiktaş'ın yolunu tutan Gedson Fernandes etkisi oluşturulmak isteniliyor. Sarı kırmızılı camia genç yeteneğin transferiyle taraftarlarının gönlünü almak istemekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal