Galatasaraylı Marcao Sevilla’ya mı transfer olacak? Sevilla sportif direktörü Monchi Marcao transferi hakkında konuştu

Galatasaray’da yeni sezon öncesinde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan isimlerden biri olan Marcao’nun yeni sezonda İspanyol ekibi Sevilla ile ismi anılıyor. Peki Marcao Sevilla’ya imza atacak mı? Sevilla sportif direktöründen açıklama geldi.

04.07.2022-16:43 - (Son Güncelleme: 04.07.2022-16:43) Galatasaraylı Marcao Sevilla’ya mı transfer olacak? Sevilla sportif direktörü Monchi Marcao transferi hakkında konuştu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan isimlerden birisi de Marcao oldu.

Galatasaraylı Marcao Sevilla'ya mı transfer olacak?

Marcao’nun bir süredir transferde adı özellikle de İspanyol ekibi Sevilla ile ciddi bir şekilde anılmaya başlanmıştı. Galatasaray yönetimi ise bir süredir Marcao’nun takımdan ayrılma ihtimaline karşı stoper arayışlarına başlamıştı.


Sevilla cephesinden flaş Marcao açıklaması

İspanyol ekibi Sevilla’nın sportif direktörü Monchi, Galatasaraylı Marcao’nun transferi ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Galatasaray’da forma giyen Marcao, listemizde olan stoperlerden bir tanesi. Ancak, şu anda transfer için düşündüğümüz tek stoper o değil. Ben sürekli farklı alternatifler üzerinde de çalışırım. Farklı filtrelerimizden başarıyla geçti ve transferini düşündüğümüz oyunlar listesine girdi. Sadece agresif bir stoper değil aynı zamanda sol ayaklı. Pasör özellikleri var. Aklımızda belirlediğimiz profile tam olarak uyan bir stoper. ‘ ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal