Giresunspor, Fenerbahçe'den Muhammed Gümüşkaya'yı yeniden kiralık olarak transfer ediyor!

Geçen sezon Fenerbahçe'den, Giresunspor'a kiralık olarak giden Muhammed Gümüşkaya ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Karadeniz ekibi genç oyuncuyu yeniden kiralık olarak transfer etmek için girişimlere başladı.

05.07.2022-16:55 - (Son Güncelleme: 05.07.2022-17:06)

Geçtiğimiz sezonun devre arasında kiralık olarak Giresunspor'un yolunu tutan Muhammed Gümüşkaya hakkında dikkat çeken gelişmeler söz konusu . Oyuncu için Süper Lig ekiplerinden Giresunspor yeniden devreye girdi.

Yeniden Karadeniz ekibinin yolcusu

Son gelen bilgilere göre Fenerbahçe ile Giresunspor arasında oyuncu için görüşmeler başladı. Karadeniz ekibinin oyuncu için ısrarcı olduğu ve yeniden görev vermek istediği öğrenildi. Öte yandan Fenerbahçe'nin de futbolcunun daha çok deneyim kazanması için transferine yeşil ışık yaktığı bilgisi var.

Geçen sezon performansı dikkat çekti

Karadeniz ekibi ile geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde 14 karşılaşmaya çıkan 21 yaşındaki yıldız orta saha 2 kez ise rakip fileleri havalandırdı 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.


Oyuncunun kariyeri

Futbola Fenerbahçe altyapısında başlayan oyuncu takımın çeşitli alt yaş kategorileri sonrası A seviyeye yükseldi. Tecrübe kazanması için Boluspor'a kiralık olarak gönderilen oyuncu döndüğünse sarı lacivertlilerde gösterdiği performansla alkış aldı. Devre arasında ise tecrübe kazanması için Giresunspor'un yolunu tuttu. Son olarak ise oyuncunun yeniden Giresunspor'a kiralanması gündemde.

Çok yönlü bir isim

Ana mevkisi merkez orta saha olan Muhammed Gümüşkaya, on numara ve orta sahanın sağında görev alabiliyor. Oyuncu bu anlamda çok yönlülüğü ile dikkat çeken bir isim haline geldi. 21 yaşındaki genç yetenek ile Karadeniz ekiplerinden Giresunspor'un ciddi bir şekilde ilgilendiği ve yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanabileceği söz konusu olmakta.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal