Wout Weghorst'un fiziksel antrenörü Beşiktaş formasıyla kariyerinde zirve yapabileceğini söyledi

Beşiktaş'ın yeni transferi Wout Weghorst'un fiziksel antrenörü Richard van Beek, kariyerinde siyah beyazlı formayla çok daha iyi yerlere gelebileceğini söyledi.

05.07.2022-16:57 - (Son Güncelleme: 05.07.2022-16:57)

Spor Toto Süper Lig ekilperinden Beşiktaş'ın yeni golcüsü Wout Weghorst, takımın eski gol kralı Mario Gomez'e benzetilmesiyle birlikte şimdiden taraftarları heyecanlandırmaya başladı.

Hollandalı golcüyü İngiliz ekibi Burnley'den kiralık olarak kadrosuna katan Beşiktaş'ta Wout Weghorst'tan beklenti bir hayli büyük.

Golcü oyuncunun antrenörü konuştu

Akşam Gazetesi'ne konuşan Wout Weghorst'un fiziksel antrenörü Richard van Beek, golcü oyuncuyla ilgili yaptığı açıklamalarla siyah beyazlı taraftarları daha da heyecanlandırmayı başardı.


Weghorst'a olan beklentiyi iyice yükseltti

Richard van Beek, Beşiktaş’ın yeni golcüsü Wout Weghorst ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' En yükseğe ulaşmak istiyorsan, çok şey gerekiyor. Her gün daha iyi olmayı istemek zorundasın. Wout'u buna göre şekillendiriyoruz. Zaten muazzam bir dayanıklılığa sahip. Son dönemde kas ve dayanıklılık çalışması yapıyoruz. Onun yapabileceklerinin sınırı yok. 1.97 boyunda ve 82 kilodaydı ve yağ oranı 12-13 dolayındaydı. Şimdi 10 kilo daha aldı ama yağ oranı sadece yüzde 7 düzeyinde. Bunun altına inmemeli. Bunun için de her gün 3 bin 500-4 bin kalori tüketmek durumunda. Çok disiplinli bir yaşamı var. Antrenman, yemek, antrenman, yemek, antrenman ve dinlenme. Çalışmaktan arta kalan zamanlarını ise eşi ve iki kızıyla geçirir. Zirveye ulaşmak için yetenek tek başına yetmiyor. Wesley Sneijder'e bakın. Harika futbolcuydu, daha fazlasını yapabilirlerdi ama olmadı. Wout Weghorst için her zaman daha fazlası var. Bunu başarmak için de çalışmaya devam ediyor. ' ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal