Samsunspor, Menemenspor'dan Ahmet Sagat'ı transfer etti!

Süper Lig'i hedefleyen Samsunspor'dan oldukça dikkat çeken bir transfer hamlesi geldi. Adı daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Spor Toto 1. Lig'in gol kralı Ahmet Sagat'ı renklerine bağladılar.

05.07.2022-16:02 - (Son Güncelleme: 05.07.2022-17:14)

Geçen yıl Spor Toto 1. Lig'de normal sezonu gol kralı olarak tamamlama başarısı gösteren Ahmet Sagat'ın geleceği büyük merak konusu haline gelmişti. Hatta adı transferde Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılan oyuncudan çok konuşulacak hamle geldi. Futbolcu kendisini 3 yıllığına Samsunspor'a bağlayan sözleşmeye imzayı attı. 

Resmi açıklama geldi

Kırmızı beyazlı kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, 'Kulübümüz, son olarak Menemenspor A.Ş. forması giyen ve 2021–2022 sezonu Spor Toto 1. Lig gol kralı Ahmet Sagat ile 3 yıllık resmi sözleşme imzalandı.' ifadelerine yer verildi.


Yaşananlar dikkat çekti

Samsunspor'un, Spor Toto 1. Lig'in gol kralı olan Ahmet Sagat ile yaptığı transfer anlaşması büyük ses getirdi. Bu anlamda oyuncunun önümüzdeki sezon nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu haline geldi.

Oyuncunun kariyeri

Futbola Almanya'nın TeBe takımında başlayan Ahmet Sagat ardından D. Dresden'in yolunu tuttu. Sonrasında ise Almanya'nın alt lig takımları olan Optik Rathenow, Berliner ve FSC Luckenwalde ve Koblenz takımlarında oynadı. Oyuncu ülkemize ise Menemenspor'a transfer olarak geldi. Son olarak ise Samsunspor ile anlaştı. Ana mevkisi santrafor olan futbolcu yan mevki olarak ise sol kanat ve sağ kanat olarak görev alabiliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal