Çaykur Rizespor, Muhammed Demirci ile transfer anlaşmasına vardı!

Geçen sezon 24 Erzincanspor formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Muhammed Demirci, Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun transferinde iş sadece imzaya kaldı.

04.07.2022-14:16 - (Son Güncelleme: 04.07.2022-15:44)

Beşiktaş altyapısında yetişen ve son olarak 24 Erzincanspor formasını terleten Muhammed Demirci ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Oyuncu ile son olarak ise Karadeniz takımlarından Çaykur Rizespor'un anlaştığı öğrenildi. 

Kariyerine Karadeniz ekibinde devam edecek

Beşiktaş altyapısında yetişen ve geleceğin yıldızı olarak lanse edilen Muhammed Demirci'nin yeni adresi büyük merak konusuydu. Geride kalan sezon 24 Erzincanspor formasıyla gösterdiği oyunla pek çok takımın radarına giren oyuncunun yeni takımı Çaykur Rizespor oldu.

İş imzaya kaldı

27 yaşındaki on numaranın Karadeniz ekibiyle her konuda anlaştığı ve transferde işin sadece imzaya kaldığı ise gelen bilgiler arasında yer alıyor. Oyuncuyla ilgili kısa süre içerisinde resmi açıklamanın gelmesi beklenmekte.


Performansı alkış aldı

Futbolcu geride kalan sezon Erzincanspor'da 35 karşılaşmaya çıkarken 16 kez rakip fileleri havalandırdı. Ofansif orta saha olarak görev yapan 27 yaşındaki oyuncu, görev verilmesi halinde ise hem sol hem de sağ kanatta forma terletebilmekte.

Kariyeri dikkat çekiyor

Futbola Beşiktaş altyapısında başlayan Muhammed Demirci gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bırakmıştı. Fakat oyuncu sonrasında kariyerinde beklenen çıkışı yapamadı. Oyuncu sonrasında ise Gaziantep BB, Mouscron, İstanbulspor, Şanlıurfaspor ve son olarak ise 24 Erzincanspor formasını giydi. 24 Erzincanspor'da gösterdiği performansla ise pek çok takımın yakın takibine girmişti. Oyuncunun yeni adresi ise Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor oldu. Futbolcuyla ilgili gelişmeler büyük yankı uyandırmış durumda.

(Kaynak: Ajansspor.com)

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal