Eski Beşiktaşlı Muhammed Demirci Söylediği Sözlerle Şenol Güneş'e sitem etti

Beşiktaş altyapısından yetişip A takıma kadar çıkan, hatta Barcelona’nın da kapısından dönen Muhammed Demirci takımda büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Muhammed yıllar sonra Teknik Direktör Şenol Güneş’e kırgın olduğunu açıkladı.

12.06.2022-17:23 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-17:23) Eski Beşiktaşlı Muhammed Demirci Söylediği Sözlerle Şenol Güneş'e sitem etti

Bir dönemde damga vurması bekleniyordu. Beşiktaş onun bir dünya yıldızı olmasını beklerken, Muhammed Demirci tarihin en büyük hayal kırıklıklarından birisi haline gelmişti.

Muhammed Demirci büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı

Altyapıdan A takıma yükseldiği dönemde siyah beyazlı taraftarların çok büyük umutlar beslediği Muhammed Demirci, camiada büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Şimdilerde 24 Erzincanspor formasını giyen Muhammed, Fanatik Gazetesi’ne açıklamalarda bulunarak Beşiktaş’taki eski Teknik Direktörü Şenol Güneş’e sitem etti.


Şenol Güneş'e tepkisini dile getirdi

Muhammed Demirci, Teknik Direktör Şenol Güneş ile ilgili olarak yıllar sonra yaptığı itiraflarda ;

‘ Beşiktaş’ta Şenol Güneş döneminde şans bulamadım. Kiralık gittiğim Gaziantep'te maliyetim yüksek olduğu için kadro dışı kaldım. Kabus gibiydi. Sonrasında Beşiktaş'a döndüm ve şans verilmedi. Bilic bana binlerce defa ‘Gitme’ dedi. Şimdiki aklım olsa gitmezdim. Süreç iyi yönetilemedi. Kırgınlığım var. ‘ ifadelerini kullandı.

24 Erzincanspor macerası

Muhammed Demirci, formasını giydiği 24 Erzincanspor’da geçtiğimiz sezonu 35 maçta 16 gol ve 10 asist yaparak tamamlayarak dikkat çeken bir performansa imza atmıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal