Andrea Pirlo Fatih Karagümrük’e mi geldi? Fatih Karagümrük yeni teknik direktörünün Andrea Pirlo olduğunu açıkladı

Süper Lig’in flaş ekiplerinden Fatih Karagümrük’te Volkan Demirel’in ayrılığının ardından boşalan teknik direktörlük koltuğunun yeni sahibi belli oldu. Andrea Pirlo, Fatih Karagümrük ile anlaşma sağladı.

12.06.2022-16:43 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-16:43) Andrea Pirlo Fatih Karagümrük’e mi geldi? Fatih Karagümrük yeni teknik direktörünün Andrea Pirlo olduğunu açıkladı

Geçtiğimiz sezonun flaş ekiplerinden biri olan Fatih Karagümrük, Teknik Direktör Volkan Demirel ile yollarını ayırarak büyük bir sürprize imza atmıştı.

Andrea Pirlo Fatih Karagümrük'te!

Volkan Demirel’in ayrılığının ardından İstanbul ekibinin yeni teknik adamının kim olacağı konusu gündemi bir hayli meşgul ederken, karmaşa sona erdi. Fatih Karagümrük, teknik direktörlük için son olarak İtalyan devi Juventus’u çalıştıran Andrea Pirlo ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.


Kulüpten resmi açıklama yapıldı!

Fatih Karagümrük’ten yapılan resmi açıklamada, Andrea Pirlo ile yapılan anlaşma ile ilgili olarak ;

‘ Dünyaca ünlü futbol adamı son olarak Avrupa’nın en önemli kulüplerinden Juventus’u çalıştırdı. Juventus’la Şampiyonlar Ligi tecrübesi de yaşayan Pirlo, 1 Temmuz’da başlamak üzere kendisini 1 yıllığına Karagümrüklü yapan sözleşmeyi imzaladı.  Andrea Pirlo’nun basın toplantısı 14 Haziran Salı günü yapılacak olup, yeri ve saati daha sonra kulübümüz tarafından açıklanacaktır. Teknik Direktörümüz Andrea Pirlo’ya hoş geldin diyor, kendisine başarılar diliyoruz. ‘ ifadelerine yer verildi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal