Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek yaptığı transfer açıklamasıyla taraftarları heyecanlandırdı!

Galatasaray’ın yeni başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Lisesi’de düzenlenen etkinlikte fubol takımının kadrosunu koruyarak 3-4 transfer yapmayı planladıklarını söyledi.

12.06.2022-16:35 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-16:35) Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek yaptığı transfer açıklamasıyla taraftarları heyecanlandırdı!

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen başkanlık seçiminde Eşref Hamamcıoğlu ile girdiği yarışı kazanan Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü’nde başkanlığa seçilmeyi başardı.

Galatasaraylılar Derneği tarafından Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen pilav gününe katılan çiçeği burnunda başkan Dursun Özbek, gerçekleştirilen organizasyonda basın mensuplarına yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Dursun Özbek, yapmış olduğu açıklamalarda ;


‘Galatasaraylıları mutlu etmek istiyoruz’

Galatasaray'a hizmet için geldik. Mutluluk hissettik. Genel kurulun bizi bu göreve layık görmesi de çok önemliydi. Bundan sonra Galatasaray'a olan borcumuzu ödeyeceğiz. Hizmet yaparak Galatasaray'a en büyük faydayı sağlamak için sabırsızlanıyorum. Salı günü mazbata törenimiz var. Ondan sonra işbaşı yapacağız. Galatasaraylıları mutlu etmek, camiayı layık olduğu yerlere taşımak için elimizden geleni yapacağız.

‘Gerekli çalışmaları önceden yaptık’

Seçime hazırlanırken bazı çalışmaları yürütüyorduk. Salı günü görevi devraldığımız zaman yeni başlayacak değiliz. Önceden hem finansal hem de futbol ile amatör branşlarda transferlerle ilgili gerekli çalışmaları yaptık. Biraz hızlı hareket etmek zorundayız. Görevi devraldıktan sonra gerekeni yapacağız.

‘Futbolda yapacağımız transferler…’

Futbol takımızda 3 veya 4 tane nokta transferimiz var. Takımı bozmayı düşünmüyoruz. Transfer gelişmelerine bağlı olarak bazı kararlar değişebilir ama şu andaki görüşümüz bu.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal