Fenerbahçe'de Şampiyonlar Ligi için Dinamo Kiev ile oynanacak olan maç öncesi yıldız isimlerden güzel haber geldi!

Sarı lacivertliler Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile Şampiyonlar Ligi ön elemesinde karşılaşacağı maçın hazırlıklarına son hız devam ediyor. Kanaryada kritik karşılaşmada sakatlıkları bulunan; Crespo, Gustavo, Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş'tan gelen haber yüzleri güldürdü. Futbolcular zorlu karşılaşmada görev alabilecekler.

04.07.2022-13:03 - (Son Güncelleme: 04.07.2022-13:11)

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Graz kenti yakınlarındaki Radkersburg bölgesinde sürdüren Fenerbahçe'de Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile oynanacak olan maça yoğun bir tempoda hazırlanılıyor. Kanarya kritik karşılaşmaya teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde konsantre olmuşken gelen son haberler takımda moralleri yükseltti.

Yıldız isimlerde olumlu gelişmeler var

Fenerbahçe Avusturya'da 1 Temmuz'da başladığı çalışmalarını 7 Temmuz'da sonlandıracak. Kanarya 20 Temmuz'da ise Polonya'da Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme karşılaşmasında Dinamo Kiev ile karşılaşacak. Bu karşılaşma öncesinde ise takımın yıldız isimleri olan Miguel Crespo, Gustavo, Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş'ın iyileştiği öğrenildi. 4 futbolcunun da Polonya'da oynanacak olan mücadelede görev alabilecekleri aktarıldı. Diğer yandan ön çapraz bağlarında kısmi zedelenme olan Nazım Sangare'nin ise tedavisine devam edilmekte.

Kanaryaya güzel haber geldi.

O futbolcuların ise durumu belirsiz

Diğer yandan Fenerbahçe'de 4 futbolcunun geleceği ise belirsiz hale geldi. Avusturya kampına sakat oldukları gerekçesiyle dahil edilmeyen Lemos, Meyer, Tisserand ve Caulker'ın durumları ise ilerleyen günlerde netlik kazanmış olacak. 

Hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor

Fenerbahçe kritik karşılaşmaya yoğun tempoda hazırlanırken Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, oyuncularının durumunu tek tek gözlemliyor. Kanaryada bu Dinamo Kiev karşısında nasıl bir ilk 11 sahaya çıkacağı da taraftarlar tarafından büyük merak konusu haline geldi. Sarı lacivertlilerde oynanacak olan kritik maç öncesi takıma dahil olacak diğer yıldızlar da yoğun gündem oluşturdu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal