Wout Weghorst kimdir,nereli kaç yaşında, hangi bölgede oynuyor? Beşiktaş transfer iddialarıyla gündeme gelen Wout Weghorst hakkında bilgiler

Beşiktaş, Burnley’nin Hollandalı santraforu Wout Weghorst için resmi temaslara başladı. Siyah beyazlılar 1,97’lik santraforu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

03.06.2022-00:47 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-00:47) Wout Weghorst kimdir,nereli kaç yaşında, hangi bölgede oynuyor? Beşiktaş transfer iddialarıyla gündeme gelen Wout Weghorst hakkında bilgiler

2022-2023 sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Beşiktaş Spor Kulübü, Burnley takımında oynayan Wout Weghorst ile resmi temaslarını başlattı. Siyah beyazlı kulüp 1,97 boyundaki santrafor oyuncusunu kiralık olarak takım kadrosuna almak istiyor.

Beşiktaş'ın takı için yeni forvet hamlesi ise özellikle siyah-beyazlı taraftarların yakından takip ettiği bir konu oldu. Wout Weghorst görüşme haberleri sonrası başarılı oyuncu taraftarları radarına girdi.

Wout Weghorst kimdir

Wout Weghorst kimdir,nereli kaç yaşında, hangi bölgede oynuyor?

Daha önce Wolfsburg’da top koşturan ve daha sonra 14 milyon euro bonservis ile Burnley takımına transferi gerçekleştirilen Weghorst’un kiralık olarak Beşiktaş takımının kadrosun katılacağı haberleri gündemdeki yerini korurken, başarılı oyuncunun kariyeri de merak ediliyor.

07 Ağustos 1992'de doğan Wout Weghors, sağ ayağını çok iyi kullanan oyuncuların başında geliyor. Bu sezon içinde takımın ilk 11'inde yer alan ve toplam 17 karşılaşmaya çıkan Wout Weghorst, bu maçlarda 3 sarı kart görmüştür. Weghorst, sezonda ayrıca 3 asist ve 2 gol katkısı da yapmıştır.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal