Wout Weghorst: Taraftarların uzun bir süredir beni beklediğini biliyorum. Burada olmak çok güzel

Beşiktaş, uzunca bir süredir transferi için büyük bir çaba sarf ettiği golcü oyuncu Wout Weghorst’un tranferinde mutlu sona ulaştı. Dün akşam saatlerinde İstanbul’a gelen Wout Weghorst, havaalanında açıklamalarda bulundu.

05.07.2022-11:35 - (Son Güncelleme: 05.07.2022-12:26)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ta transfer döneminin kuşkusuz en çok konuşulan isimlerinden biri olan Wout Weghorst transferi için bir süredir yoğun bir çaba sarf ediliyordu.

İngiltere Premier Lig’de geçtiğimiz sezon küme düşen Burnley’de forma giyen golcü oyuncu Wout Weghorst’u kiralık olarak kadrosuna katmayı başaran Beşiktaş transferde mutlu sona ulaştı.

Siyah beyazlı taraftarlar yeni golcüleri Wout Weghorst’un İstanbul’a gelişini yakından takip ederken, havaalanında coşkulu bir karşılaşma töreni gerçekleştirdi.


Weghorst’un İstanbul’daki ilk sözleri…

Beşiktaş’ın yeni golcüsü Wout Weghorst, havaalanında kendisi için gerçekleştirilen karşılaşma töreninde yaptığı ilk açıklamada ;

‘ Burada olmak çok güzel. Biliyorum çok uzun süredir bekliyorlardı. Biraz zaman aldı ama gerçekten çok güzel burada olmak. ‘ ifadelerini kullandı.

Transfer video klip ile açıklanacak

Hollandalı golcünün bugün gerçekleştirilecek olan sağlık kontrollerinin ardından transferi için bir tanıtım filmi çekileceği öğrenilirken, golcü oyuncu sonrasında siyah beyazlıların Avusturya kampına katılmak için harekete geçecek.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal