Fatih Karagümrük Andrea Pirlo ile transferlere devam ediyor. Matteo Ricci Karagümrük’e transfer oldu mu? Fatih Karagümrük Matteo Ricci transferini resmen açıkladı

Fatih Karagümrük önümüzdeki sezon öncesi transferleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü teknik adam Andrea Pirlo’nun takıma gelişi transferde Karagümrük’ün elini güçlendirmiş gibi gözüküyor. Fatih Karagümrük Matteo Ricci transferini resmen duyurdu.

05.07.2022-11:07 - (Son Güncelleme: 05.07.2022-11:07) Fatih Karagümrük Andrea Pirlo ile transferlere devam ediyor. Matteo Ricci Karagümrük’e transfer oldu mu? Fatih Karagümrük Matteo Ricci transferini resmen açıkladı

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon öncesinde teknik direktörlük için İtalyan çalıştırıcı Andrea Pirlo ile anlaşan Fatih Karagümrük, iddialı bir kadro kurarak önümüzdeki sezonda başarılı bir performans sergilemek istiyor.

Orta saha İtalyan oyuncuya emanet

İtalyan ekibi Frosinone’de forma giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Matteo Ricci ile transferde anlaşma sağlayan Fatih Karagümrük, tecrübeli futbolcuyu 1 sezonluğuna kiralık olarak kadrosuna katmayı başardı.


Karagümrük transferi resmen açıkladı

Fatih Karagümrük’ün resmi internet sitesi üzerinden Matteo Ricci transferine ilişkin yapılan resmi açıklamada ;

' 28 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusu Matteo Ricci'yi kiralık olarak kadromuza kattık. Roma altyapısında yetişen Ricci, İtalya'da Carpi, Grosseto, Pistoiese, Pisa, Perugia, Salernitana, Spezia ve son olarak Frosinone formaları giydi. Çeşitli yaş gruplarında 21 kez İtalya Milli Takımı formasını da terleten başarılı orta saha oyuncusu, 5 gol atma başarısı gösterdi. Kariyerine Karagümrük forması altında devam edecek olan Matteo Ricci'ye hoş geldin der, yeni sezonda başarılar dileriz. ' ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal