Wout Weghorst Beşiktaş'a transfer oldu mu? Beşiktaş Wout Weghorst transferinde mutlu sona ulaştı

Forvet transfer için bir süredir çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta uzunca bir süredir uğraşılan Wout Weghorst transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Wout Weghorst Beşiktaş'a transfer oldu mu? Beşiktaş Weghorst transferini resmen açıklayacak.

24.06.2022-17:34 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-17:39)

Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki sezonda iddialı bir kadro kurarak şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Siyah beyazlılar uzunca bir süredir forvet transferi için Hollandalı golcüyle ilgileniyordu.

Pazarlıklar uzunca bir süredir devam ediyordu

İngiliz ekibi Burnley'de forma giyen 29 yaşındaki golcü oyuncu Wout Weghorst'u kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş uzun uğraşlar sonucunda transferde mutlu sona ulaşmayı başardı. Siyah beyazlıların Wout Weghorst'a talip olmasının ardından Borussia Dortmund ve Eintracht Frankfurt da yıldız isme talip olmuştu.


Beşiktaş Weghorst'a imza attırmayı başardı

İki alman ekibinin de transferde farklı bir ismi tercih etmesiyle birlikte golcü oyuncu için bir numaralı hedef haline giden Beşiktaş yönetimi ikna çabalarında başarılı oldu ve golcü oyuncuya imzayı attırdı.

Wout Weghorst transferinin maliyeti belli oldu

Beşiktaş, Wout Weghorst transferi için Burnley ile 1 senelik kiralık olacak şekilde anlaşma sağladı. Siyah beyazlıların İngiliz ekibiyle yaptığı anlaşmada satın alma opsiyonu maddesinin olmadığı öğrenildi. Beşiktaş ayrıca Holllandalı golcüye senelik olarak 2.7 Milyon Euro garanti ücret ve maç başında 125.000 Euro prim ödeyecek.

Kaynak : A Spor

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal