Üç Kız Kardeş dizisi neden haftalık yayın akışında yer almadı? Sevilen dizi bitiyor mu? Üç Kız Kardeş dizisinden izleyicileri üzen haber geldi!

Her hafta Salı akşamları ekranlara gelen Üç Kız Kardeş dizisi haftalık yayın akışında yer almadı. Sevilen dizinin haftalık yayın akışında yer almaması sevenlerini endişelendirdi. İzleyiciler Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümü ne zaman? Dizi bitiyor mu? Gibi sorularına yanıt aramaya başladı.

30.04.2022-13:13 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-14:09) Üç Kız Kardeş dizisi neden haftalık yayın akışında yer almadı? Sevilen dizi bitiyor mu? Üç Kız Kardeş dizisinden izleyicileri üzen haber geldi!

Kanal D ekranlarında her hafta Salı günleri izleyiciyle buluşan Üç Kız Kardeş dizisi, büyük bir çıkış yakaladı. Bütün rakiplerini geride bırakan dizi, izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Destan, Baba, Evlilik Hakkında Her Şey ve Masumlar Apartmanı gibi sevilen yapımlarını geride bırakarak reyting sıralamasında öne çıkan Üç Kız Kardeş dizisinden izleyicileri üzen bir haber geldi. Dizinin yeni bölümü haftalık yayın akışı içinde yer almadı. İzleyiciler Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümü ne zaman? Dizi neden yayın akışında yer almadı? Gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladı.

Kanal D’nin sevilen yapımlarından Üç Kız Kardeş dizisinin 11. Bölümünün 3 Mayıs tarihinde yayınlanması bekleniyordu. Fakat dizinin yeni bölümü 3 Mayıs gününü yayın akışında yer almadı. İzleyiciler bunun nedenini merak ederken beklenen açıklama bu sabah yapıldı. Kanal D, sevilen dizinin yeni bölümünün 10 Mayıs tarihinde ekranlara geleceğini duyurdu. Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümü bir haftalık aranın ardından izleyiciyle buluşacak.

Üç Kız KArdeş

Sevilen dizi Üç Kız Kardeş, İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından uyarlanmıştır. Dram türündeki yapımda kadın karakterlerin ön planda olması izleyicileri kendisine çeken özelliklerden biri olmuştur. Dizide başrolde yer alan İclal Aydın, aynı zamanda dizinin senaristine de destek olmaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Melisa Berberoğlu ve Almila Ada yer alıyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümünde ne olacak?

Dizide Yurtsever’in hayat verdiği Rüçhan karakterinin huysuz tavırları, Türkan ile Somer’in evliliği üzerindeki kara bulutlara dönüşür. Somer, Türkan’a olan aşkını itiraf eder. Türkan, Somer’in ilgisiz tavırlarına ve Rüçhan’ın zorbalıklarına dayanamayarak aile evine dönmeye karar verir. Nesrin ve Sadık ise kızlarının üzülmemesi için çabalamaktadır. Türkan içinde bulunduğu duruma alışmaya çalışırken Somer beklenmedik bir hamle yaparak Türkan’ın kapısına gelir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal