Trabzonspor'un Eski Futbolcusuna Coronavirüs Şoku!

Trabzonspor'da 2016-2017 yılında görev alan Güney Koreli futbolcu Hyun-jun Suk'a, Fransa'da coronavirüs teşhisi konuldu.

14.03.2020-12:48 - (Son Güncelleme: 14.03.2020-12:46) Trabzonspor'un Eski Futbolcusuna Coronavirüs Şoku!
Bordo-mavili kulübün eski oyuncusu olan Hyun-jun Suk'ta coronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. Fransa 2. Ligi Troyes'da forma giyen futbolcuda coronavirüs görüldü. Güney Koreli futbolcunun belli bir süredir rahatsızlığı olduğu ve devamında uygulanan testler sonucunda coronavirüs taşıdığı belirtildi. Troyes kulübü yaşanan bu olay neticesinde tesislerdeki çalışmaları durdurduğunu açıkladı.

Hyun-jun Suk, Fransa'da coronavirüse yakalanan ilk futbolcu oldu.

Geçtiğimiz günlerde Paris Saint-Germain'in yıldızı Kylian Mbappe'de yüksek ateş neticesinde coronavirüs testi yaptırmış ve virüse yakalanmadığı ortaya çıkmıştı.

2016-2017 yılında Porto'dan büyük beklentilerle Trabzonspor'a transfer edilen Hyun-jun Suk, Türkiye'de 17 maçta 1 gol atabilmişti.

HYUN JUN SUK KİMDİR?

29 Haziran 1991 yılında Güney Kore'nin Chungju kentinde dünyaya gelen Suk, santrafor olarak görev yapmaktadır.

1,91 boyundaki oyuncu sağ ayağını kullanmaktadır.

Futbola ülkesinin Shingal High School takımında başlayan Suk, genç yaşlarda Ajax'ın dikkatini çekmiş ve 2010 yılında Hollanda ekibine transfer olmuştur. FC Groningen, CS Marítimo, Al-Ahli Cidde, CD Nacional ve Vitória Setúbal FC takımlarının ardından 1,50 Milyon Euro bedelle Porto'ya transfer olmuştur. Bir sezonluğuna Trabzonspor'a kiralanan Suk, başarısız performansı sebebiyle kış transfer döneminde kiralık sözleşmesi feshedilmiş ve sezonu Debreceni VSC kulübünde tamamlamıştır.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal