Trabzonspor Bazoer’i mi transfer edecek? Trabzonspor savunmaya takviye olarak Riechedly Bazoer’i düşünüyor

Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor savunmaya takviye olarak Riechedly Bazoer’i düşünüyor. Bordo mavili takım oyuncunun kulübü Vitesse ile temaslara başladı. Peki Trabzonspor Bazoer’i mi transfer edecek? İşte sorunun yanıtı...

15.07.2022-11:44 - (Son Güncelleme: 15.07.2022-11:44)

Slovenya’da kamp çalışmalarına devam eden Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı savunma bölgesine en az 2 transfer daha istiyor. Avcı’nın verdiği rapora göre hareket eden bordo mavili yönetim ilk olarak Hertha Berlin’in 31 yaşındaki stoperi Dedryck Boyata’yı gündemine almış, hatta imza aşamasına getirmişti. Fakat Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor savunmaya takviye olarak Vitesse’de forma giyen Riechedly Bazoer’i de düşündüğü öğrenildi. Bordo mavili takım oyuncunun kulübü Vitesse ile temaslara başladı. Peki Trabzonspor Bazoer’i mi transfer edecek? 

Trabzonspor Bazoer’i mi transfer edecek? 

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi gruplarında yer almak isteyen Trabzonspor savunmasını güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Karadeniz ekibinin gündemindeki isimlerden birisinin ise geçen sezonu Vitesse’de tamamlayan 25 yaşındaki stoper Riechedly Bazoer olduğu öğrenildi. Hollandalı oyuncunun  yıllık ücretle birlikte imza parası verilerek ikna edilmeye çalışıldığı ve takımın Avusturya kampına yetiştirilmeye çalışıldığı ifade ediliyor. 


Daha önce Galatasaray’ın da gündemine gelen Bazoer’in transferinin resmileşmesi durumunda Trabzonspor Hertha Berlin’in 31 yaşındaki stoperi Dedryck Boyata’nın transferinden vazgeçecek. 

Riechedly Bazoer daha önce Ajax, Wolfsburg ve Porta gibi önemli takımlarda forma giymişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal