Ajax, Trabzonsporlu Ahmetcan Kaplan'ı transfer etmek istiyor!

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'da takımın yıldız isimlerine yoğun ilgi var. Kadroda dikkat çeken isimlerden birisi de Ahmetcan Kaplan olmuştu. Performansıyle göz dolduran genç stoper için Hollanda'nın önde gelen takımlarından Ajax devreye girdi.

15.07.2022-10:33 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-11:02)

Süper Lig'de şampiyon olarak yeni sezona oldukça moralli hazırlanan Trabzonspor'da kadro anlamında da oldukça dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Bordo mavililerde takıma katılacak oyuncular yanı sıra takımdan gönderilecek oyuncular da büyük bir gündem konusu. Bu anlamda takımdan yolların ayrılması söz konusu olan oyunculardan birisinin de Ahmetcan Kaplan olduğu öğrenildi. Genç futbolcu başarılı performansı sonrasında pek çok takımın transfer radarına girdi. Oyuncuyla son olarak ilgilenen takımlardan birisinin ise Hollanda ve Avrupa'nın önemli takımlarından Ajax oldu.

Oyuncu için fırtınanın kapısını çalacaklar

Bordo mavililerde geçen sezon lig şampiyonluğunda pay sahibi olan isimlerden birisi de Ahmetcan Kaplan olmuştu. Genç oyuncu oyunda olduğu dakikalarda oynadığı oyun ve soğukkanlılığı ile büyük alkış almıştı. Futbolcu bu başarılı performansı sonrasında pek çok takımın da transfer radarına girmişti. Oyuncuyla son olarak ilgilenen takım ise Hollanda'nın önde gelen takımlarından Ajax olmuş durumda. Futbolcu için Ajax'ın temaslara başladığı ve yakın zamanda resmi teklif sunacağı öğrenildi. Hatta Hollanda ekibinin Ahmetcan Kaplan için ilgi kağıdı gönderdiği gelen bilgiler arasında yer aldı.


Verecekleri teklif gün yüzüne çıktı

Trabzonspor'a teklif yapmayı planlayan Ajax'ın kapıyı 3 milyon Euro'dan açması beklenmekte. Fırtınanın olası bir ayrılıkta futbolcudan ciddi bir bonservis beklentisi olduğu aktarıldı. Bu rakamın ise 6 ila 10 milyon Euro arasında olması söz konusu. 

19 yaşındaki stoper Trabzonspor altyapısında başladığı futbol hayatına ardından Trabzonspor u16-u17-u19 takımlarında forma giydi. Oyuncu başarılı performansı sonrasında ise takımın A seviyesine yükselmeyi başardı. Ana mevkisi stoper olan oyuncu önlibero olarak görev alabilmektedir. Futbolcu kariyerinde Trabzonspor ile 1 kez Süper Lig ve 1 kez Türkiye Süper Kupası'nı kazanma başarısı gösterdi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal