Trabzonspor'un genç yıldızı Ahmetcan Kaplan, Avrupa'ya transfer olmak istediğini itiraf etti

Trabzonspor’un altyapısında yetişmesinin ardından A takıma yükselen ve şampiyonluk sevinci yaşayan 19 yaşındaki Ahmetcan Kaplan, hakkında çıkan transfer iddiaları ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Avrupa’ya gitmek istediğini itiraf etti.

07.06.2022-16:18 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-16:18)

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz sezon şampiyonluk sevinci yaşamayı başaran Trabzonspor, sezona adeta damga vurmuştu. Oynadığı oyunla da büyük bir beğeni kazanan Trabzonspor, önümüzdeki sezon için de şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak gözüküyor.

Trabzonspor’da sezon ortasında altyapıdan, A takıma yükselen Ahmetcan Kaplan, takımının özellikle de sakatlık ve cezalılar nedeniyle zorluk çektiği dönemde formayı alarak büyük bir sorumluluk göstererek, şampiyonlukta büyük bir pay sahibi olmuştu.

19 yaşındaki genç oyuncu Ahmetcan Kaplan, Ümit Milli Takım kampında, Demirören Haber Ajansı’na yaptığı açıklamalarla, şampiyonluk, Milli Takım ve takımdaki geleceği, transfer süreci ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;


'A Milli Takım'a gitmek istiyorum!'

Şampiyon olduktan sonra Ümit Milli Takım'a seçilmek benim için ayrı bir gurur oldu. Burada çok kaliteli bir ekip ve takım arkadaşlarımız var. Ümit Milli Takım kampını iyi geçirip hayalimiz olman A Milli Takım formasını giymek istiyorum. Buradan birçok oyuncu A Milli Takım'a gitti bizim için örnek oldular.

'İlk sezonumda şampiyon olmak...'

Şampiyonluk sezonunda takımda forma giymek ayrı bir gururdu. Elimden gelenin en iyisini yapamaya çalıştım. Teknik ekibimiz bizi her zaman hazır tuttu. Şampiyonlukta payım olduğu için ayrı bir mutluluğum var. Trabzon'da doğduk, o takımın altyapısında forma giydik. İlk sezonumda şampiyon olmak büyük bir mutluluktu.

 'Avrupa'ya gitmek isterim'

Kulübe transferim için gelen teklifler olabilir. Kulübümüz menfaatleri doğrultusunda beni göndermeye hazırsa tabii ki Avrupa'ya gitmek isterim ama bir yıl daha kal derlerse Şampiyonlar Ligi oynamak da benim hayalim. Kendi takımımda Şampiyonlar Ligi forması giymek ayrı bir mutluluk olur.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal