Salih Uçan Beşiktaş’tan ayrılacak mı? Salih Uçan’ın menajeri oyuncusunun Beşiktaş’ta kalacağını açıkladı

Beşiktaş’ta geleceği merak içerisinde beklenen Salih Uçan’ın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, menajeri Ömer Koray Uzun, oyuncusunun siyah beyazlı kulüpte kalacağını açıkladı.

07.06.2022-15:11 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-15:16)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ta önümüzdeki sezon için transfer çalışmaları başlarken, sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon Medipol Başakşehir’e kiralık olarak gönderilen Salih Uçan, turuncu lacivertli ekipte de beklentilerin altında kalmıştı.


Salih Uçan, Beşiktaş'ta kalacak

Önümüzdeki sezon öncesinde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Salih Uçan ile ilgili menajeri Ömer Koray Uzun, yaptığı flaş açıklamayla büyük ses getirdi. Salih’in takımda kalacağını açıklayan menajeri, Demirören Haber Ajansı’na yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Beşiktaş ile devamlı görüşmelerim oluyor. Bu haberler nereden çıkıyor, bilmiyorum açıkçası. Bunlar doğru değil. Hatta Beşiktaş'ta geçen sene orta saha rotasyonu biraz kalabalıktı. Salih istediği süreyi bulamadı. Bu yüzden Beşiktaş ile beraber karar verip, böyle bir transferde bulunduk. Hatta Salih'in bir opsiyonu vardı. Beşiktaş, Salih'e güvenini göstermek için bu opsiyonu kullandı. Salih şu an tatil yapıyor, ardından çalışmalara başlayacak. Yeni sezonda Beşiktaş'ta devam edecek. Takas vs. gibi haberler nereden çıkıyor bilmiyorum. Ben de çok fazla resmi bir bilgi almadan kulüple konuşmuyorum. Yine bir konuşma yaptım, böyle bir düşünceleri olmadığını söylediler. Kamp dönemine Beşiktaş'ta başlayacak Salih. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal