Taika Waititi'den Star Wars Filmi

Yeni Zelandalı yönetmen Taika Waititi Star Wars evreninde geçen yeni bir film yönetecek.

05.05.2020-09:46 - (Son Güncelleme: 05.05.2020-09:44) Taika Waititi'den Star Wars Filmi
Yeni Zelandalı yönetmen Taika Waititi, yeni bir “Star Wars” filmi yönetecek. Açıklama Disney ve Lucasfilm'den geldi.

Buna göre, Waititi’nin çekeceği filmin Aralık 2022, Aralık 2024 ve Aralık 2026 tarihli Disney’in adsız yeni Star Wars filmlerinden biri olup olmadığı ya da ayrı bir spin-off proje olup olmadığı henüz belli değil.

Taika Waititi, Star Wars evrenine yabancı bir isim değil. Beğeniyle karşılanan Star Wars dizisi The Mandalorian’da IG-11’ı seslendiren Waititi, aynı zamanda dizinin ilk sezonunun son bölümünü de yönetti.

Serinin son filmi geçtiğimiz yıl yayınlanan Star Wars: Episode 9 - The Rise of the Skywalker olmuştu.

Filmin konusu ise kısaca şöyleydi:

Kylo Ren, Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey, kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir...
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal