Süper Lig Beşiktaş - Antalyaspor Karşılaşması

Süper Lig'in 24. haftasında oynanacak olan Beşiktaş - Antalyaspor karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmalarını yapıyor.

20.01.2022-16:22 - (Son Güncelleme: 06.02.2022-21:01) Süper Lig Beşiktaş - Antalyaspor Karşılaşması

Dolmabahçe'de Beşiktaş'ın Antalyaspor'u konuk ettiği karşılaşma 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanacak olan Beşiktaş - Antalyaspor karşılaşması öncesinde geri sayıma geçildi. Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından sezon sonuna kadar Önder Karaveli ile yola devam edileceğinin açıklanmasının ardından siyah beyazlılarda yükseliş başlamıştı. Arka arkaya alınan başarılı sonuçlarla zirveye yaklaşmak isteyen Beşiktaş'ta kalan her hafta hayati bir önem taşıyor. Michy Batshuayi'nin son haftalardaki yükselen form grafiği yüzleri güldürürken aynı zamanda Ersin'in kalesini gole kapatması Beşiktaş adına son haftaların en çok dikkat çeken detaylarından oldu. Konuk ekip Antalyaspor ise Nuri Şahin yönetiminde iyi bir yükseliş yakalarken alt sıralardan kurtulmak isteyen Akdeniz ekibi ara transferde Mehmedi ve Fernando gibi hamlelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Antalyaspor, İstanbul'dan puan veya puanlarla dönmek istiyor.


NE ZAMAN OYNANACAK?

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 6 Şubat Pazar günü oynanacak.

SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanacak olan Beşiktaş - Antalyaspor karşılaşması saat 19:00'da oynanacak.

HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanacak olan kritik mücadele Vodafone Park Stadyumu'nda oynanacak.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanacak olan Beşiktaş - Antalyaspor müsabakası beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

HAKEMİ KİM OLACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanacak olan Beşiktaş - Antalyaspor karşılaşmasının hakemi Abdülkadir Bitigen olarak açıklandı.

VAR HAKEMİ KİM OLACAK ?

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında zirve hattını yakından ilgilendiren Beşiktaş - Antalyaspor maçının VAR hakemi Özgür Yankaya olarak açıklandı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Beşiktaş : Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Javier Montero, Necip Uysal, Domagoj Vida, Can Bozdoğan, Miralem Pjanic, Emirhan İlkhan, Alex Teixeira, Michy Batshuayi.

Antalyaspor : Boffin, Bünyamin, Veysel, Naldo, Güray, Fernando, Poli, Fredy, Doğukan, Ndao, Luiz Adriano.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal