Süper Lig 3. hafta maçı: Giresunspor Kasımpaşa maçı ne zaman ve hangi kanalda? Giresunspor Kasımpaşa maçı hakemi belli oldu mu?

Süper Lig’in 3. hafta maçında Giresunspor Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Peki Giresunspor Kasımpaşa maçı ne zaman ve hangi kanalda? Giresunspor Kasımpaşa maçı hakemi belli oldu mu? Soruların yanıtı ve fazlası haberimizde...

20.08.2022-14:21 - (Son Güncelleme: 20.08.2022-14:21) Süper Lig 3. hafta maçı: Giresunspor Kasımpaşa maçı ne zaman ve hangi kanalda? Giresunspor Kasımpaşa maçı hakemi belli oldu mu?

Spor Toto Süper Lig’de 3. hafta heyecanı bugün oynanacak üç maçla beraber hız kesmeden devam ediyor. Günün merak edilen eşleşmesinde Giresunspor Kasımpaşa ile evinde karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Galatasaray deplasmanında beklenmedik bir galibiyet alan Giresunspor Kasımpaşa karşısında üst üste 2. galibiyetini alma amacını taşıyor. Konuk Kasımpaşa ise geçen hafta Fenerbahçe karşısında aldığı 6-0’lık yenilginin yaralarını sarmayı planlıyor.  Peki Giresunspor Kasımpaşa maçı ne zaman ve hangi kanalda? Giresunspor Kasımpaşa maçı hakemi belli oldu mu?

Giresunspor Kasımpaşa maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 3. hafta maçında Giresunspor Kasımpaşa ile 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 19.15’te Giresun Çotanak Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Futbol severler bu maçı canlı olarak Bein Sports 2 ekranlarında izleyebilecek. 

Giresun Kasımpaşa

Giresunspor Kasımpaşa maçı hakemi belli oldu mu?

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Giresunspor Kasımpaşa maçında Bahattin Şimşek düdük çalacak. Şimşek’in yardımcılıklarını Murat Ergin Gözütok ve Gökhan Barcın üstlenecek. Zorlu karşılaşmanın VAR hakemi Erkan Engin olacak. 

Giresunspor Kasımpaşa muhtemel ilk 11’ler:

Giresunspor: Onurcan, Alper, Perez, Talha, Hayrullah, Traore, Mejia, Serginho, Savicevic, Sainz, Bajic

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Graovac, Sadık, Petretta, Aytaç, Eysseric, Fall, Hajradinovic, Celina, Fall, Bahoken

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal