Anthony Nwakaeme kimdir? Nwakaeme Galatasaray’a gelecek mi? Eski Trabzonsporlu Nwakaeme hangi takımlarda oynadı?

Eski Trabzonsporlu Anthony Nwakaeme, Galatasaray’ın transfer listesinde yer alıyor. Bu nedenle de Nijeryalı oyuncunun hayatı ve futbolculuk kariyeri araştırma konusu oldu. Peki Anthony Nwakaeme kimdir? Nwakaeme Galatasaray’a gelecek mi? Eski Trabzonsporlu Nwakaeme hangi takımlarda oynadı? Tüm soruların yanıtı haberimizde...

20.08.2022-12:54 - (Son Güncelleme: 20.08.2022-12:54) Anthony Nwakaeme kimdir? Nwakaeme Galatasaray’a gelecek mi? Eski Trabzonsporlu Nwakaeme hangi takımlarda oynadı?

Geçen sezon Trabzonspor’un şampiyonluğun kilit rol üstlenen isimlerden birisi olan Nijeryalı yıldız futbolcu Anthony Nwakaeme, bordo mavili yönetim ile sözleşme konusunda anlaşma sağlayamayınca takımdan ayrılmıştı. Şuanda kulüpsüz olan Nwakaeme için Galatasaray’ın devrede olduğu hatta transferi bitirmek üzere olduğu iddia edildi. Bu nedenle de Nijeryalı oyuncunun hayatı ve futbolculuk kariyeri araştırma konusu oldu. Peki Anthony Nwakaeme kimdir? Nwakaeme Galatasaray’a gelecek mi? Eski Trabzonsporlu Nwakaeme hangi takımlarda oynadı? 

Anthony Nwakaeme kimdir? 

Anthony Nwakaeme, 21 Mart 1989 tarihinde Nijerya’nın Lagos şehrinde dünyaya geldi. Tam adıyla Anthony Nnaduzor Nwakaeme futbolculuk kariyerine Romanya ekiplerinden Arieşul Turda’da başladı. Sonrasında Universitatea Cluj, Petrolul, H.Ra’anana ve Hapoel Beer Sheva gibi takımların formasını giyen 33 yaşındaki futbolcu, 2018-2019 sezonun yaz transfer döneminde Trabzonspor’a transfer oldu.

Nwakaeme Galatasaray

Trabzonspor’da 4 sezon boyunca forma giyen Nijeryalı yıldız futbolcu, çıktığı 145 maçta 47 gol atarken, 35 de gol pası verdi. Nwakaeme geçen sezonun sona ermesiyle birlikte Trabzonspor ile olan sözleşmesi bittiği için takımdan ayrıldı. 

Güncel piyasa değeri 5 Milyon Euro olarak ifade edilen Anthony Nwakaeme forvet bölgesinin her yerinde oynayabiliyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal