Sunucu Nur Viral evli mi? Hayatta Her Şey Var sunucu Viral'a hamilelik iddiası

Beyaz TV ekranlarının sevilen programı Hayatta Her Şey Var sunucusu Nur Viral güzelliği ile gündeme gelirken son dönemlerde estetik mi yaptırdı? sorularına yanıt aranmaktadır. Güzel sunucu Viral'ın hamile olduğuna dair iddialar gündeme gelirken son gelişmeler araştırılmaya başlandı. Nur Viral hamile mi? Nur Viral kimdir? İşte detaylar...

29.06.2022-13:09 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-13:09) Sunucu Nur Viral evli mi? Hayatta Her Şey Var sunucu Viral'a hamilelik iddiası

Nur Viral, sabah saatlerinde ekranlarda olan Hayatta Her Şey var programının sunuculuğunu yaparken sevenleri tarafından takip edilmektedir. Nur Viral'ın özel hayatı merak konusu olurken sunucunun hamile olduğuna dair iddialar ortaya atıldı. Gerçek olup olmadığına dair araştırma yapan sevenleri Nur Viral hamile mi? sorusuna yanıt aramaktadır.

Nur Viral kimdir?

1974 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Viral, üniversite eğitimini tamamladıktan sonra sunuculuk için eğitim alarak kariyerinin ilk dönemlerinde radyolarda çalışarak ayaklarının üzerinde durdu. Türk Sanat Müziği üzerine yapmış olduğu radyo programı sonrası kariyeri için televizyon ekranlarına geçiş yaptı. İlk televizyon tecrübesi Tatlıses TV olurken sunduğu program ise 'Hayat Ağacı' oldu. 5 sene boyunca aynı yerde görev alan Viral, Kanal7, Türkmax, Show TV ve Beyaz TV'de kariyerine devam etti.

Nur Viral hamile mi?

Nur Viral hamile mi?

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Cemil Ertem ile 2016 yılında dünya evine giren Nur Viral'dan 2019 yılında boşanma kararı geldi. Şu anda evli olmayan Nur Viral'ın hamile olmadığı belirlendi. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal