Yeni Malatyaspor’da Sadık Çiftpınar Sevinci!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor’un başarılı savunmacısı Sadık Çiftpınar, gelecek sezon da sarı-kırmızılı takımda forma giyecek.

28.06.2018-17:25 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-17:23) Yeni Malatyaspor’da Sadık Çiftpınar Sevinci!

Bir süredir transferi konusunda Trabzonspor ile Evkur Yeni Malatyaspor’un görüşmelerini sürdürdüğü Sadık Çiftpınar, iki ekip arasında anlaşma sağlanamayınca yuvada kaldı.

Trabzonspor ile Evkur Yeni Malatyaspor’un 25 yaşındaki stoperin transferi konusunda anlaşma sağlayamadığı ve bu transferin şimdilik kapandığı ifade edildi.

İki ekip arasındaki transfer görüşmelerini doğrulayan Sadık, takımının çıkarları çerçevesinde hareket edeceğini, Trabzonspor ile ücret konusunda anlaşılamadığını belirtti.

Kendisine yapılan teklifin gurur verici olduğunu vurgulayan 1.83 boyundaki defans oyuncusu, “Transferde büyük bir takımın bana teklif yapması gerçekten hem benim hem de takımım adına gurur verici bir durum… İki kulübün yöneticileri bir süredir temas halindeydi. Sanırım bonservis konusunda anlaşma sağlanamamış. Sağlık olsun, demek ki hakkımda böylesi hayırlıymış. Ben Trabzonspor’a teşekkürlerimi sunuyorum. Benimle ilgilendiler. Dün akşam itibarıyla Malatya’ya geldim ve çalışmalara başladım. Artık tek düşüncem takımım olacak.” ifadelerini kullandı. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal