Volkan Demirel İsyan Etti!

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Beşiktaş’la oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yaşanan olayların ardından isyan etti.

21.04.2018-09:30 - (Son Güncelleme: 21.04.2018-09:18) Volkan Demirel İsyan Etti!

Sarı lacivertli ekibin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, emeklerinin çalınmaya çalışıldığından yakınarak, “Daha ağır durumlarda bizi birçok maçı bitirmeye zorladılar. Bu ne ki!” ifadesiyle serzenişte bulundu.

Fenerbahçe’de, Kadıköy'de Beşiktaş’la oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşının tatil edilmesine en çok tepki gösteren isimlerden biri de kaptan Volkan Demirel oldu. Tecrübeli kaleci, "Görüyoruz ki emeklerimize karşı bir gasp girişimi var. İlk maçta 2-2 berabere kaldık, ikinci maçta rakip bir kişi eksik kalmış. Avantajlı durumdaydık ve finale kalacaktık. Biz bu turu hak ettik. Ancak gelin görün ki alın terimize karşı açıkça bir operasyon yapılıyor" ifadelerini kullandı.

Deneyimli file bekçisi, çok daha zor şartlarda kendilerinin "maçı bitirmeye zorlandıklarını" vurgularken, "Bu yaşananların çok çok daha fazlasını başka statlarda yaşadık biz. Sulu derbide (Galatasaray maçı) maçın nasıl bitirildiğini hatırlıyorum. Tüm stadı kafamıza atmaya çalıştılar ama bizi maçı bitirmeye zorladılar. Sonra Trabzon'da bıçak atıldı, görüntüleri bile var. O maçı da nasıl bitirmeye zorlandığımızı herkes gördü." sözleriyle sitemde bulundu.

“BU MAÇ ALEYHİMİZE TESCİL EDİLİRSE YAZIKLAR OLSUN”

Tecrübeli oyuncu, "Eğer bu maçı aleyhimize tescil ederlerse, yazıklar olsun. Oyunun bir kuralı vardır; herkese göre değişmez. Yenen sadece Fenerbahçe Kulübü'nün hakkı değil, tüm Fenerbahçelilerin olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal