Başakşehir’in Keyfi Yerinde!

Spor Toto Süper Lig 30. haftasında sahasında konuk ettiği Kayserispor’u 3-1 mağlup eden Medipol Başakşehir, galibiyetin ardından liderlik koltuğuna otururken, rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

21.04.2018-09:13 - (Son Güncelleme: 21.04.2018-08:49) Başakşehir’in Keyfi Yerinde!

Medipol Başakşehir, ligin 30. haftasının açılış maçında Kayserispor'u 3-1 mağlup etmesinin ardından yeniden zirveye yükselirken, rakiplerinden önce maç oynamanın dezavantajını aldığı galibiyetle avantaja çevirmiş oldu. Turuncu lacivertliler artık, bu haftayı atlatmanın rahatlığıyla rakiplerinin maçlarında puan kaybetmelerini bekleyecek. 

Medipol Başakşehir’in Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasının açılış maçında sahasında ağırladığı Kayserispor'u 3-1'lik skorla mağlup ettiği mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan ev sahibi ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı, Kayserispor'un çok ciddi bir rakip olduğunu ifade etti. Avcı, "Kayserispor ligin ciddi ve sert ekiplerinden biri. Özellikle kendi evinde pas yapabilen ikinci bölgeden rakibin arkasına koşulara en çok top atan ve birinci, ikinci, üçüncü bölgelerden orta yapan ekip. Rakibin baskısını kırmak istedik, golü bulduk devre arasına girerken bir tane daha bulabilirdik. Oyun olarak ilk devreden memnunum. İkinci yarı oyun ortadaydı seken top ve devamında yediğimiz gol var. Bu andan itibaren oyuncunun kafasında kaygı olabiliyor. Oyuna 10 dakika dönemedik. Arda'nın golü oyuna dönmemizi sağladı. Arda'nın performansı, Adebayor ve Elia'nın çabaları önemliydi. Organizasyonun içinde kalınca son derece memnun oluyoruz" ifadelerini kullandı.

“RAHAT BİR ŞEKİLDE SEYREDECEĞİZ”

Başarılı teknik adam, ligde bu sezon 6 kez yenildiklerini vurgulayarak, "6 mağlubiyet aldık ve her mağlubiyetten sonra galibiyetle döndük. Bugün 30. haftayı kapattık. Cuma günü itibarıyla liderliği aldık. Pazartesiye kadar zihinsel olarak rahat bir şekilde seyredeceğiz. Kayserispor'a başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

İLK ASİSTİNİ YAPTI

Kayserispor maçının ilk golünün asistini yapan Medipol Başakşehir’in yıldız ismi Arda Turan böylece ligdeki ilk asistine imza atmış oldu.

Devre arası transfer sezonunda Barcelona'dan kadroya katılan Arda Turan, maçın 28. dakikasında Visca'nın attığı ilk golün pasını vererek, Medipol Başakşehir formasıyla ilk golün hazırlayıcısı oldu. Tecrüeli oyuncu, Kayserispor karşısında asistin yanı sıra 66. dakikada bir de gol atarak galibiyetin mimarlarından oldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal