Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Vodafone Arena Kaç Kişilik

Son zamanlarda şampiyonluk yarışının kızıştığı şu günlerde özellikle siyah beyazlı formanın takımı olan Beşiktaş taraftarı vodafone arena kaç kişilik sorusu sormaya başladı.

09.05.2018-09:06 - (Son Güncelleme: 09.05.2018-09:03) Vodafone Arena Kaç Kişilik

Beşiktaş maçlarının ne kadar heyecanlı geçtiği herkes bilir özellikle rakip taraftarlar vodafone arena kaç kişilik diye sorular sorması gayet normal neredeyse 100 bin insan gücüne eş değer bir tezahürat rakip taraftarların ve rakip oyuncuların korkulu rüyası oluyor. Peki gerçekte vodafone arena kaç kişilik bir stad

Siyah beyazlı taraftarların Beşiktaş Kulübüne destek vermek için gittiği Vodafone arena 2016 ylında hizmete girmesinin ardından tüm futbol tutkunlarının gözdesi bir stad oldu. Ve neredeyse tüm futbol severler açıldığı dönemde vodafone arena kaç kişilik aramsını arama motorlarına yazdı ve en doğru sonucu almak için birbirleriyle yarıştı

Siyah beyazlı ekibin yeni stadının açılmasıyla birlikte hemen hemen herkes bu sorunun cevabını merak etti. Peki bu stat kaç kişilik

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena 11 Nisan 2016 Pazartesi günü Bursaspor maçıyla kapılarını siyah beyazlı taraftara açtı.

Toplamda 41.903 kişilik kapasiteye sahip stadyumda tam 147 kişilik loca, 152 kişilik basın tribünü ve 3500 kişilik VIP koltuk bulunuyor.

İnönü Stadı'nın yıkılmasının sonrasında inşaatına Aralık 2013'te başlanan Vodafone Arena'da  bir adet Beşiktaş müzesi de yer buluyor. Bu müze içinde Beşiktaş’a ait tüm başarıların simgeleri olan ödüller, kupalar ve bir çok şergileniyor.

Ayrıca vodafone arena’nın alt kısmında bir kartal yuvası mağazası bulunuyor. Yine vodafone arena’nın iç kısmında Beşiktaş JK a ait bir defile alanı var ve Beşiktaş formaları her yıl burada bulunan podyumda tantılıyor.

İç kısmında yönetim kurlu toplantı odalarından tutun basın açıklaması yapılabilecek salon ve fuaye alanı mevcut vodafone arena sadece bir stadyum değil Beşiktaş’ın tüm işlerinin yürütüldüğü küçük bir kasaba kıvamında bir yapı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;