United Efsanesi Mourinho’yu Eleştirdi, Guardiola'yı Övdü!

Manchester United’ın efsane oyuncularından Eric Cantona, İngiliz devinin Portekizli menajeri Jose Mourinho hakkında açıklamalarda bulundu.

10.09.2018-12:53 - (Son Güncelleme: 10.09.2018-12:50) United Efsanesi Mourinho’yu Eleştirdi, Guardiola'yı Övdü!

Manchester United efsanesi Eric Cantona, İngiliz ekibinin yönetiminin takımın başına Pep Guardiola yerine Mourinho’yu getirerek büyük bir hata yaptığını düşünüyor.

Eric Cantona, United’ın son durumu ve menajer Jose Mourinho hakkında değerlendirmeler yaptı. Portekizli menajerin Manchester United için doğru menajer olmadığı görüşünü savunan Cantona; "Mourinho'yu seviyorum... United'da mutlaka kupalar kazanmayı sürdürecektir. Fakat oyun tarzı doğru değil. United'ın oynadığı futbolda ne eğlence ne de yaratıcılık söz konusu… Böyle büyük bir kulüp, takımın başına Pep Guardiola'yı getirmeliydi. Ama onu şu anda, adını söylemek istemediğim diğer takımda sihir yaparken görüyoruz." şeklinde konuştu.

İngiliz ekibi tarafından görev verilmesi halinde seve seve United'ı çalıştırabileceğini de ekleyen Cantona; "United yönetimi nerede olduğumu biliyor. Göreve için çağrılmam durumunda, tıpkı Alex Ferguson döneminde olduğu gibi, taraftarı eğlendiren, yaratıcı bir oyun oynayabiliriz." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal