Ünal Karaman: O Dakikada Gol Yemeyeceksin

Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında konuk olduğu Beşiktaş deplasmanından 2-2 eşitlikle ayrılan Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

17.12.2018-10:44 - (Son Güncelleme: 17.12.2018-10:37) Ünal Karaman: O Dakikada Gol Yemeyeceksin

Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş ile oynanan ve 2-2 sonuçlanan maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Ünal Karaman, "2-0'a geldikten sonra bizim tarzımızdaki ekiplerin karşılaşmayı bırakmaması gerekiyor ancak karşımızdaki takım Beşiktaş olunca zorlanıyorsunuz. Son dakikada yediğimiz gol için çok üzgünüm. Ama rakibin bu baskısı ve oyunu bırakmaması ile puanı hak ettiklerini düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Onazi, Sosa ve Abdülkadir gibi isimlerin rahatsızlıkları olduğunu vurgulayan tecrübeli hoca, "Kendi adımıza mazeretlerimiz söz konusuydu. 13 gün sonra aramıza dönen Onazi forma giymek istedi, Sosa'nın Abdülkadir'in rahatsızlıkları vardı. Sizin için kilit pozisyondaki futbolcuların idman süresi azalınca pas oyunumuzu istediğimiz şekilde oynayamadık. Yine de 2-0 öne geçmişken daha fazla istediğimiz oyunu ortaya koysaydık 3 puanla dönebilirdik." değerlendirmesinde bulundu.

Maçın son anlarında yenilen gol hakkında da konuşan Karaman, "Bazı şeyleri kendi içimizde saklayalım. Yapacağınız hamlelerin sizi kesin bir doğruya götürmesini istersiniz. Biz Batuhan'ı sahaya sürdük uzun boylu diye. Samimiyetle çaba harcıyor ancak baktığınızda Beşiktaş karşılıyor oraya gelen topları. Oyunu tutmak istedik, orta sahaya hamle yapmak gerekiyor fakat belki mevcut değil elimizde o tarz futbolcu. Pek çok ekip zorluklarla mücadele ediyor. Ne olursa olsun karşılaşmayı bitirmişsin o dakikada gol yemeyeceksin. Ekstra sorumluluk almak lazım. Her şeye karşın 3. golü bulacak pozisyonlara girdik. Sonuçta Beşiktaş ile deplasmanda oynuyoruz. Belli bir deneyime sahipler. Genç futbolcularımız var, Sosa'nın oyundan çıkması, Onazi'nin oyunun ikinci bölümünde kısmen oyundan düşmesi, bizim istediğimiz hamleleri gerçekleştiremememize sebep oldu. Rakibi kalemizden uzak tutmak istedik ancak buna karşın kalemizde çok pozisyon verdik.” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal