Şenol Güneş: Daha Erken Gol Bulsaydık Kazanabilirdik

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında konuk ettiği Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, takımının iyi bir geri dönüşe imza attığını kaydetti.

17.12.2018-10:27 - (Son Güncelleme: 17.12.2018-10:25) Şenol Güneş: Daha Erken Gol Bulsaydık Kazanabilirdik

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor ile oynanan ve 2-2 sonuçlanan karşılaşma sonrası gerçekleşen basın toplantısında, Trabzonspor'un son üç maçını kazanan bir takım olarak moralli sahaya çıktığını belirterek, "Karşılaşmanın başlangıcı düşündüğümüz şekilde olmadı. Pozisyon zenginliğimiz olmadı. Oyunun kontrolünü ara ara rakibe verdik. Devreye kadar yemememiz gereken pozisyonda golü yedik." şeklinde konuştu.

Yenilen ilk golde kademe hatası yapıldığını belirten Güneş, "Kademede Vida kayboldu, Medel yalnız kaldı. Zamanlama hatasıyla kalemizde golü gördük. Rakibin dirençli olan moralini yükselttik. İkinci gol, düşündüğümüz hücum varyasyonlarını gerçekleştiremeden ve taç bizdeyken oldu. Futbolcular savaştı ve direnç gösterdi. Daha fazla pozisyonumuz olabilirdi, oyun hızlanmıştı. Attığımız gol 'ofsayt' diyorlar. Hiç olmasaydı daha iyiydi. Çok pozisyon buluyorduk, oyunun temposu artmıştı. Hem taraftar hem biz hem futbolcular ondan sonra durağanlaştık. Buna karşın pozisyon bulduk. Rakip kaleci iyi bir performans sergiledi. Daha erken gol bulsaydık o coşkuyla kazanabilirdik." ifadelerini kullandı.

İkinci yarıda oyuna girerek iyi bir performans sergileyen Caner Erkin ve Gökhan Gönül'e ilk 11'de şans vermemesine ilişkin soruya cevap veren deneyimli çalıştırıcı, "Kararlar karşılaşma öncesi verilir, karşılaşma içinde uygulanır. Doğrusu, yanlışı görülür. Bu futbolcular üç gün önce kadroda yer almayan isimlerdi. Lens de yoktu. Adriano'ya dair soru işaretim vardı. 10-15 gün antrenman yapmayan futbolcular oluyor. Bir de yorgun futbolcular var. Adriano oynadı fakat diri değildi." değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal