Trabzonspor’dan Olcay Şahan ve Zeki Yavru Açıklaması!

Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, devre arasında yolların ayrılacağı yönünde haberler çıkan Olcay Şahan ve Zeki Yavru için transfer tekliflerine açık olduklarını belirterek iddiaları doğruladı.

29.12.2018-11:12 - (Son Güncelleme: 29.12.2018-11:11) Trabzonspor’dan Olcay Şahan ve Zeki Yavru Açıklaması!

Trabzonspor, Olcay Şahan ve Zeki Yavru ile yolları ayırmaya hazırlanıyor.

İki ismin takımdaki geleceği konusunda açıklamada bulunan Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Şahin, her iki oyuncunun da kalitesini bildiklerini belirterek, bordo mavili ekipten farklı bir takımda daha iyi performans göstereceklerini kaydetti.

Transfer kararlarını yönetim kurulunun verdiğini anımsatan Şahin, şu ifadeleri kullandı:

"Başkanımız ve yönetim kurulumuzla ortak bir karara vardık. Oyuncularımız Olcay Şahan ve Zeki Yavru konusunda gelecek transfer tekliflerine açığız. Futbol artık büyük bir endüstri durumunu aldı. Elinizdeki oyuncuları satabiliyor ya da yeni oyuncuları kadronuza katabiliyorsunuz. Olcay Şahan'ın da Zeki Yavru'nun da kalitesinin farkındayız. Fakat futbol bir takım oyunu. Belki bu iki oyuncumuz başka takımlarda Trabzonspor’da sergiledikleri performansın daha fazlasını göstereceklerdir. Bu doğrultuda ara transfer döneminde iki oyuncumuz için gelecek her türlü teklifi değerlendirmeye alarak kulübümüzün çıkarları çerçevesinde karar vereceğiz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal