Trabzonspor'da Obi Mikel Krizi Devam Ediyor! Takımdan Ayrılabilir!

Trabzonspor’un Nijeryalı orta saha oyuncusu Obi Mikel’in eşi ve çocuklarının şehirde kalmak istemediği ve yıldız futbolcuyu da yanlarına çağırdıkları iddia edildi.

14.09.2019-12:31 - (Son Güncelleme: 14.09.2019-12:28)

Trabzonspor'da her şey iyi giderken John Obi Mikel'den gelen haber teknik heyetin ve yönetimin tadını kaçırdı. Dün gece John Obi Mikel'in eşi Olga Diyachenko çocuklarıyla birlikte şehri terk etti.

ŞEHRİ TERKETTİ

Trabzon'u beğenmediği ve burda yaşamak istemediği için yıldız oyuncudan habersiz olarak şehri terkeden Olga Diyachenko, Mikel'i de tehtit edip takımdan ayrılmasını istedi. Eğer Trabzon'dan ayrılmazsa çocuklarını bile göstermeyeceğini söyleyen Olga'nın bu tavrı Mikel'in de moralini bozdu.

"EŞİ VE ÇOCUKLARI ONU ÇAĞIRIYOR"

Afrika basınına konuşan Mikel’e yakın bir arkadaşı, “Mikel için işlerin yolunda gitmediğini söyleyebilirim. Ailesiyle ilgili durum çözülemedi. Mikel, aile özlemi çekiyor. Ailesi de Türkiye’ye dönmek istemiyor ve bu durum Mikel’i çok etkiliyor. Trabzon’da çocuklarının İngilizce eğitim görebileceği donanımda bir okul yok. Eşi ve çocukları onu geri çağırıyor” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal